fbpx

Eftertragtede hudbehandlinger med laser

Del via:

Billede af kvinde der for udført hudbehandling med laser

IPL (Intense Pulsed Light) og Fraxel laser er begge populære kosmetiske behandlinger, der bruges til at forbedre hudens udseende.

Her er en kort oversigt over behandlingsmuligheder:

IPL
IPL bruger bredspektret lys til at målrette mod specifikke pigmenter i huden, såsom melanin (som giver huden dens farve) og hæmoglobin (som giver blodkarrene deres farve). Lysenergien optages af pigmenterne, som så varmes op og ødelægges af kroppens naturlige processer.

IPL er en effektiv behandling til at forbedre en række hudproblemer, herunder:

  • Solskader
  • Alderspletter
  • Rødme og ujævn hudfarve

 

Fraxel laser
Fraxel laser bruger en laserstråle til at skabe små mikroskopiske kalkulerede skader i huden. Disse skader udløser kroppens naturlige helbredende respons, som stimulerer kollagenproduktionen og fører til en glattere og fastere hud.

Fraxel laser kan bruges til at behandle en række hudproblemer, herunder:

  • Fine linjer og rynker
  • Acne ar og ujævn hudfarve

 

Både IPL- og Fraxel-laserbehandlinger kan være effektive til at forbedre hudens udseende, men de virker på forskellige måder og bruges til at løse forskellige problemer. Derfor er det vigtigt at du får professionel vejledning på en kvalificeret og lovligt registreret kosmetisk klinik eller ved en hudlæge, så du får den laserbehandling der passer bedst til dine individuelle behov og mål.

 

Bemærk: I Danmark skal man være 18 år gammel for at få foretaget en kosmetisk behandling.

Flere Relaterede Artikler

Kvinde modtager behandling med HiFu ultralyd

HiFu behandling

HIFU står for High Intensity Focused Ultrasound High-Intensity Focused Ultrasound (HIFU) er en ikke-invasiv kosmetisk behandling, der bruger ultralydsteknologi til

Læs mere »

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.