fbpx

Om Styrelsen For Patientsikkerhed

Del via:

Billede af STPF hjemmeside med autoriserede behandlinger
Hvem godkender og regulerer området for kosmetiske behandlinger?
Det er Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS), der godkender klinikker og udsteder autorisationer til sundhedspersoner.

Styrelsen er en del af Sundhedsministeriet og arbejder løbende for, at skal være sikkert og trygt at være patient i Danmark. Også hvad angår kosmetiske behandlinger og klinikker.

De fører tilsyn med de kosmetiske behandlingssteder. Hvis tilsynet afslører større eller kritiske problemer ved et besøg (anmeldt eller uanmeldt), kan det medføre sanktioner eller i værste fald fratagelse af retten til at udføre de kosmetiske behandlinger og drive klinikken.

Søger du en kosmetisk klinik eller sundhedsperson, er det dit eget ansvar at tjekke om de er registreret i autorisationsregistret. Klinikkerne på kosmetika.dk er alle tjekket før deres profil er oprettet.

Du kan søge på klinikkens navn under punktet “Søgefelter vedrørende behandlingssteder med kosmetiske behandlere. Hvis du kender navn eller adresse, kan du slå dem op. Registret er på stps.dk og ser således ud.

Søg-i-autorisationsregistret

Flere Relaterede Artikler

Din sikkerhed

Husk din sikkerhed

En lovlig registreret klinik har en læge tilknyttet. Lægen har ansvaret for alle behandlinger på klinikken og er til rådighed

Læs mere »

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Nyheder om godkendte skønhedsklinikker

Hver måned modtager du en kort artikel om et udvalgt emne, aktuelle events, kampagner og relevant information om din sikkerhed.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, siger du ja tak til at modtage markedsføringsmateriale fra Kosmetika, herunder informationer om samarbejdspartnere. Dine oplysninger deles ikke med disse parter men benyttes kun i Kosmetikas favør til at vise dig kampagner og informationer fra samarbejdspartnere. Du kan til enhver tid afmelde dig via linket i bunden af nyhedsbrevene.

find kosmetisk klinik kosmetika

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om Glow - kollagen fra Vild Nord.
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.