fbpx

Privatlivspolitik for Kosmetika

Kontaktinformation

Persondata
Kosmetika.dk er en portal der samler landets registrerede kosmetiske skønhedsklinikker. Vi formidler artikler, gode råd og vejledning inden for kosmetiske behandlinger.
Vi beskytter dine personoplysninger for alle besøgende på Kosmetika.dk. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til. Vi gemmer dine persondata i 5 år.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger, som ikke er udviklet af kosmetika.dk. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. Dine oplysninger kan blive videregivet i de 5 år, vi gemmer dem. Ved at benytte Kosmetika.dk, accepterer du at vi må bruge dine oplysninger som beskrevet i denne persondatapolitik.

Nyhedsbreve
For modtagere af kosmetika.dk’s nyhedsbreve, indsamles og gemmes almindelige kategorier af personoplysninger: Navn, e-mailadresse og postnummer.

Cookies
For brugere af hjemmesiden kosmetika.dk, indsamles og gemmes almindelige kategorier af personoplysninger: IP-adresse og placering baseret på geografiske data, som vi indsamler fra din computer eller anden mobil enhed. Alle de ovennævnte oplysninger behandler vi for at forbedre vores portal og brugeroplevelse.

Indsigelse
Som registreret bruger hos Kosmetika.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. Du har mulighed for at få alle dine oplysninger og aktiviteter slettet. Ønsker du at få slettet dine oplysninger bedes du sende en mail til: info@kosmetika.dk.

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.