fbpx

Abonnements- og handelsbetingelser

Ved aftalens indgåelse, er partner indforstået med at følgende regler og forhold gør sig gældende vedr. betaling, priser, ansvar for indhold, opsigelse mm.

Kontaktinformation

Logo Samarbejder med Kosmetika

Krav til abonnenter på Kosmetika

Opdateret 1. november 2022

Portalen henvender sig udelukkende til kosmetiske klinikker som er registrerede hos Styrelsen for Patientsikkerhed og klinikken registeret hos sikkerhedsstyrelsen og må udføre permanent makeup. Herudover er det en betingelse at klinikken har en aktiv og informativ hjemmeside. Kosmetika forbeholder sig retten til at afvise en klinik såfremt de ikke lever op til kravene. 

Handelsbetingelser for abonnenter hos Kosmetika

Med et abonnement hos Kosmetika.dk får du en virksomhedsprofil, der gør det muligt for portalens brugere at finde din klinik. På din profil vil det være muligt at præsentere din virksomhed med mange forskellige funktioner. Det er dit ansvar at sørge for, at dine oplysninger er korrekte.

Kampagner
Alle kampagner skal være saglige. Det skal fremgå tydeligt hvilke produkter der anvendes under kampagnen. Kosmetika.dk påtager sig intet ansvar om informationen omkring udbyderne eller de kampagner, der udbydes. Kosmetika.dk er udelukkende formidler af kampagnerne og frasiger sig alt ansvar forbundet med kampagnernes indhold.

Med et PLUS abonnement er det muligt at oprette op til 3 kampagner under profilen. Kosmetika.dk er udelukkende formidler af kampagnerne og frasiger sig alt ansvar forbundet med kampagnernes indhold. Abonnenter på kosmetika.dk,  står selv til ansvar for korrekt datoangivelse af  kampagner.

Hvis en kampagne skal oprettes, lukkes ned, vilkår ændres, forlænges mv., er det udelukkende klinikkens ansvar at følge lovgivningen på området.

Her henvises til forbrugerombudsmandens retningslinjer for prismarkedsføring

Fortrydelsesret
Jf. købeloven har en klinik 14 dages fortrydelsesret. Klinikkens frist løber fra den dag aftalen er indgået. Er der ved aftalens indgåelse aftalt et oprettelsesgebyr for opsætning af profilside, kan oprettelsesgebyret ikke fortrydes og klinikken vil blive faktureret det skyldige beløb.

Opsigelse
Klinikken kan til enhver tid opsige abonnementet. Herefter vil abonnementet automatisk ophøre efter løbende måned + 30 dage. Opsigelse skal ske inden månedens udløb på mail til: info@kosmetika.dk

Betaling
Alle beløb, der fremgår på hjemmesiden, er ekskl. moms. Kosmetika.dk tager imod online-betalinger med; Visa, Visa/Dankort, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debet og Maestro. Vi pålægger ikke dit abonnement nogle former for transaktionsgebyrer. Betalingen bliver trukket den samme dato hver måned, hvor profilen og PLUS abonnementet blev oprettet. Kosmetika benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger og derved, garanterer en sikker forbindelse ved transaktioner. Hvis et abonnement ikke bliver betalt til tiden, sender vi en adviseringsmail om manglende betaling. Såfremt betalingen udebliver i 30 dage, vil du modtage en rykker og blive opkrævet 100 DKK i rykkergebyr. 

Priser
INFO abonnement –  195. kr. pr. md. ekskl. moms 

PLUS abonnement – 795 kr. mdr. ekskl. moms.

PLUS 12 måneder – 7.632 kr. årligt ekskl. moms.

Frivilligt Tilkøb
“Oprettelse af virksomhedsprofil” 795 kr. (Engangsgebyr).

Brug af platformen
Tekst og billeder på en virksomhedsprofil må ikke indeholde: Misvisende, information, krænkende billeder og upassende sprogbrug. Klinikken skal råde over rettighederne til billeder på profilen, og kosmetika påtager sig ikke ansvaret for forkert brug af billedmateriale på klinikkens profilside. Kosmetika forbeholder sig retten til at slette indhold, som ikke overholder ovennævnte retningslinjer.
Billeder og artikler på platformen (undtaget klinikkernes profilsider) er ejet af Kosmetika.dk eller af licensgivere.

Kosmetika henviser til lovgivning og retningslinjer for ophavsret her.

Kontakt, klager, spørgsmål mm.
Klager til Kosmetika skal ske på info@kosmetika.dk eller på tlf. 40301338.

Vi bestræber os på at svare alle mails inden for 1-2 hverdage. Kosmetika.dk påtager sig intet ansvar for services, der er fortaget af udbyder til forbruger.

Kommunikation og relation mellem klinik og forbruger
Kosmetika.dk står ikke til ansvar for bookinger, aflysninger eller anden dialog mellem bruger og klinik. Kosmetika er udelukkende kontakt- og informationsformidler.

Markedsføring
Abonnenter som er tilsluttet kosmetika.dk, accepterer samtidigt at indgå i kosmetikas markedsføring, såfremt det understøtter trafikskabende aktiviteter på platformen.  

Har klinikken opsagt abonnenement, vil kosmetika bestræbe at fjerne klinikkens billeder, logo eller andet fra digitale medier, hurtigst muligt efter abonnementets udløbsdato. Dette er ikke muligt ved printmateriale.

Lagrede personoplysninger

Vi gemmer persondataoplysninger.

Læs mere i vores privatlivspolitik.

Reklamationsret
Hvis du oplever problemer med dit abonnement, bedes du rette henvendelse til info@kosmetika.dk eller kontakte os direkte på tlf. 40301338. Vi bestræber os på at svare alle mails inden for 1-2 hverdage.

 

Vi glæder os til samarbejdet og håber, du er tilfreds med dit abonnement.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller gode forslag til konceptet, platformen eller handelsbetingelserne generelt .

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.