fbpx

Ufrivillig vandladning – inkontinens

Del via:

Pige sidder på toilet på grund af inkontinens
Ufrivillig vandladning (inkontinens) hos kvinder

Laserbehandling mod inkontinens har vist sig at være en effektiv behandling for mange af de udfordringer, vi kvinder kan opleve med underlivet gennem alderen.

Kært barn har mange navne, og disse behandlinger går typisk under “Vaginal opstramning”, “Vaginal behandling” eller “Vaginal rejuvenation”. Rejuvenation betyder ”fornyelse” eller ”genopbygning”.

Udover urin-inkontinens, som mange døjer med, kan CO2 laserbehandling også hjælpe på vaginal slaphed og tørhed i skeden (Vaginal Atrofi).

Oplever du urin-inkontinens forårsaget af svækkede bækkenbundsmuskler efter f.eks. graviditet, fødsel eller andre medicinske faktorer, kan laserbehandlingen med stor sandsynlighed hjælpe med både at styrke og opstramme bækkenbundsmusklerne.

En eftertragtet laserbehandling mod dette problem er CO2 laserbehandling.

Laserbehandlingen stimulerer kollagenproduktionen i vævet omkring bækkenbunden. Det resulterer i en øget styrke og elasticitet i musklerne, som forbedrer din kontrol af blæren og reducerer de uvelkomne uheld i trusserne.

Behandlingen er ikke-invasiv, hvilket betyder at det ikke bryder huden. Det betyder også at der ikke er nedetid forbundet med behandlingen. Du kan derfor fortsætte dine gøremål efter behandlingen.

Der er mange behandlinger for inkontinens og tørhed i skeden, som kan være i spil for dig – afhængigt af dit behov. CO2 laser er blot ét af mange alternativer til et kirurgisk indgreb, hvis du overvejer de forskellige muligheder. Du kan læse mere om bivirkninger og generelle forsigtighedsregler for laserbehandlinger her >

Supplerende og god artikel om de forskellige årsager til inkontinens hos kvinder her >

Vigtigt! Inkontinens er et område hvor det stærkt anbefales at du bliver vejledt og behandlet af en speciallæge eller gynækolog med erfaring indenfor dit specifikke problemområde, idet årsager såvel som sværhedsgraden kan variere meget.

 

Find behandlingen her

MÖ Scandinavia Aarhus

8000 Aarhus

5.0/5

5.0

mö logo
Kosmetisk Klinik

Plus profil

EBV Beauty Clinic

3400 Hillerød

5.0/5

5.0

Registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Plus profil

Flere Relaterede Artikler

Man ser kigger på sit hårtab i spejlet

Hårtab

Hårtab er en tilstand der kan ramme begge køn og i alle aldre Det kan påvirke en persons selvtillid og

Læs mere »

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.