fbpx

Din sikkerhed og lovgivning for PMU

Del via:

Tjek kosmetisk tatovør og klinik her

Reglerne indenfor kosmetisk tatovering og permanent makeup er relativt nye. Derfor er vi som brugere ikke helt klar over hvordan vi skal forholde os.

De nye krav til de kosmetiske tatovører, gældende fra maj 2021, er til for at beskytte os kunder. Især set i lyset af den eksplosive popularitet, som de sociale medier har bidraget til de seneste par år. Og hvor der er et stort marked er der også et sort marked.

Så brug din sunde fornuft og de 10 minutter det tager at tjekke om klinikken og behandler er lovligt registreret hos Sikkerhedsstyrelsen.

De færreste ved at det er på eget ansvar at tjekke klinikken på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside og se om de er tilmeldt registret over tatoveringssteder i Danmark.

Udføres der behandlinger med permanent makeup (PMU) uden at de fremgår i registret, skal klinikken politianmeldes og de får en bøde.

Se om din kosmetiske tatovør er registreret hos Sikkerhedsstyrelsen:
Register over tatoveringssteder | Sikkerhedsstyrelsen

Læs om kravene til kosmetiske tatovører i bekendtgørelsen:
B20210095905 (1).pdf

 

 

Flere Relaterede Artikler

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Nyheder om godkendte skønhedsklinikker

Hver måned modtager du en kort artikel om et udvalgt emne, aktuelle events, kampagner og relevant information om din sikkerhed.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, siger du ja tak til at modtage markedsføringsmateriale fra Kosmetika, herunder informationer om samarbejdspartnere. Dine oplysninger deles ikke med disse parter men benyttes kun i Kosmetikas favør til at vise dig kampagner og informationer fra samarbejdspartnere. Du kan til enhver tid afmelde dig via linket i bunden af nyhedsbrevene.

find kosmetisk klinik kosmetika

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om Glow - kollagen fra Vild Nord.
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.