fbpx
Kosmetisk Klinik
peter toquer logo

Plus profil

Peter Toquer Jessen – Speciallæge

5.0/5

5.0

Profil

Anmeldelser

Beskrivelse

På Nybrogade i det indre København ligger vores familieejede klinik, hvor vi er blandt landets allermest erfarne specialister inden for kosmetiske skønhedsbehandlinger. Klinikken er ejet og drevet af speciallæge Peter Toquer Jessen og klinikchef Mette Ahrenkiel Toquer. Vi er helt bevidste om, at kosmetiske behandlinger, er en tillidssag mellem dig og din behandler. Det kræver stor tryghed og tiltro, at lægge sit ansigt i andres hænder. Som patient hos Speciallæge Peter Toquer Jessen kan du være sikker på, at du bliver behandlet af de bedste og mest veluddannede i landet.

Som noget helt nyt tilbyder vi trådløft med Rainbow tråde, som er en ny banebrydende behandling, der kun må udføres af læger i Danmark.

Har du fået lyst til at høre mere om vores behandlinger, er du velkommen til at booke en tid til en konsultation eller kontakte klinikken for at høre mere om dine muligheder.

Behandlinger, som klinik eller salon er registreret til at udføre

Godkendt klinik Ikon

Klinikken har ingen aktive kampagner...

Mød teamet

Peter Toquer Jessen

Peter Toquer Jessen

Overlæge og indehaver

Mette Ahrenkiel Toquer

Mette Ahrenkiel Toquer

Klinikchef

Åbningstider

Mandag

09:00 - 17:00

Tirsdag

09:00 - 17:00

Onsdag

09:00 - 17:00

Torsdag

08:00 - 18:00

Fredag

09:00 - 17:00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket

Adresse

Nybrogade 20, 1203 København

Nybrogade 20, 1203 København

Følg os her

Nyhedsbrev

Peter Toquer Jessen – Speciallæge

Vil du have besked, når Peter Toquer Jessen – Speciallæge har noget på hjerte, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.
Det kunne være nyheder, tilbud, afbudstider mv.

Kontakt

Peter Toquer Jessen – Speciallæge

Login og BEDØM Klinikken

Tilføj stjerner

 

Din bedømmelse bliver offentliggjort. Derfor er det aldrig acceptabelt at inkludere en anden persons personlige oplysninger, herunder navne, telefonnumre og andet der kan bruges til at identificere en anden person. Kosmetika forbeholder sig derfor retten til at fjerne bedømmelser der ikke; respekterer persondata, er saglige, er formuleret i en ordentlig tone eller fremstår oprigtige.

BEDØMMELSER

5.0/5

5.0

5/5

PERFEKT

Peter og Mette – jeg kommer aldrig til at få lavet behandlinger andre steder!
Mette sørge altid for den varmeste modtagelse, jeg følger mig altid så velkommen.
Peter er så perfektionistisk, og pisse dygtig, jeg er aldrig gået derfra og været utilfreds eller været blå! Han formoder at lave det så flot og så naturligt, jeg kan kun anbefale Peter og Mette, de skønneste mennesker og så dejlige rolige at være i hænderne på.

JacquelineB

30-01-2024

5/5

En klasse for sig selv!

Jeg har gået hos Peter og Mette i over to år nu og kan med sikkerhed sige, at der aldrig vil være nogen andre, der kommer til at “røre” mit ansigt end dem. Peters professionalisme og talent er usammenligneligt med andre i branchen og resultaterne taler for sig selv. Ikke nok med det, så er det tydeligt at mærke, at Peter til daglig arbejder som kirurg og det ligger ham naturligt at stikke og sørge for absolut minimal smerte. Jeg har aldrig før prøvet ikke at finde bedøvelsescremer nødvendigt eller kunne blive behandlet uden at få blå mærker, men det kan jeg nu uden problemer hos Peter.

I mit erhverv er det vigtigt, at behandlinger med filler og botox ser så naturligt ud som muligt, hvilket Peter klarer til perfektion. Aldrig har jeg følt mig smukkere og jeg kommer glædeligt tilbage gang på gang.

Slutteligt er Mette den absolut sødeste og mest fantastiske klinikansvarlige. Der er altid top styr på tingene og jeg bliver altid velkommet med et kæmpe smil – og så er klinikken jo også i sin helt egen liga.

Kæmpe anbefaling herfra (5 stjerner er slet ikke nok).

Alexandramw

30-01-2024

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.