fbpx
Billede af Brancheforeningen for Kosmetiske behandlinger LOGO

Mød Sikkerhedsforeningen

Kosmetikas tætte samarbejdspartner og den førende brancheforening for kosmetiske klinikker og fagspecialister i Danmark.

Sikkerhedsforeningen er en stærk sammenslutning af kosmetiske behandlere og fagspecialister, der aktivt bidrager til initiativer, der varetager kundernes sikkerhed indenfor “ikke kirurgiske” kosmetiske  behandlinger med bl.a. Botox, fillers, laser og kemisk peeling. 

Brancheforeningens medlemmer udgør over 20% af branchens kosmetiske klinikker.

Kosmetika.dk er en samarbejdspartner, der bidrager med indsigt og statistik på området. Altid med kundersikkerheden i centrum. 

Brancheforeningen blev stiftet i januar 2024 af Kosmetika ApS ejere. Formandskabet i brancheforeningen består af de to uvildige ejere bag Kosmetika ApS, mens medlemmerne og den faglige ekspertise leveres af medlemmerne, herunder  Kosmetiske Klinikker og Fagspecialister i den kosmetiske branche.

Foreningens formål er at fremme kundesikkerheden gennem indsatser og tæt sammenspil med de respektive myndigheder.

Sammen med medlemmerne, sørger foreningens bestyrelse for at der initiateres konkrete og proaktive forslag, der har til formål at optimere, effektivisere og forbedre de gældende regler, lovgivning, vilkår og vejledninger på området for kosmetiske behandlinger. Altid med kundesikkerhed for øje.

Brancheforeningen er officielt optaget på høringslisten hos Indenrigs- og Sundhedsministeriet. Det betyder at foreningen skal høres i forbindelse med lovændringer og lignende. 

Medlemskab forudsætter lovlig registrering hos Styrelsen. 

Brancherelevante nyheder

På Sikkerhedsforeningens hjemmeside publicerer vi nyheder om foreningens indsats, udtalelser i medierne m.v.

Altid med fokus på øget kundesikkerhed.

Pige tænker over skønhedsbehandling

Klinikker er udskældte og behandlinger er tabu

Det er både ærgerligt, unødigt og ufortjent, når der er så mange lovligt registrerede klinikker, der mestrer deres håndværk.

“Derfor, og i samarbejde med de mange professionelle klinikker i branchen, vil vi gøre vores bedste for at oplyse og sikre, at vi bliver bedre klædt på at gennemskue hvad og hvem vi går ind til”, udtaler Camilla Lærke, næstformand for Sikkerhedsforeningen.

Podcast Episode om Kosmetika

Vi taler om branchen, Kosmetika og hvordan du kommer bedst fra start med kosmetiske behandlinger.

Husk din sunde fornuft og vær altid kritisk!

Det er altid dit eget ansvar at undersøge om et behandlingssted - uanset om det er en kosmetisk klinik eller tatovør er lovligt registreret.

OBS

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.