fbpx
Kosmetisk Klinik
ak_nygart_logo_rund

Plus profil

AK Nygart Aarhus

0/5

0

Profil

Anmeldelser

Om klinikken

AK Nygart’s afdeling i Århus har en dyb forankring som en banebrydende klinik inden for kosmetiske behandlinger i Danmark. Siden åbningen i 2014 har vores klinik i Århus spillet en afgørende rolle i skabelsen af det moderne landskab inden for skønhedsindustrien. Med AK Nygarts mange år i branchen har vi opbygget en solid erfaring og en dyb forståelse for vores kunders behov og ønsker.

I de tidlige stadier var vores Århus-klinik blandt de første i Danmark til at introducere permanente hårfjerningsbehandlinger, fillers, botox og laserbehandling. Disse behandlinger har ikke blot revolutioneret, men også defineret skønhedsstandarderne i vores samfund. Vores team af eksperter har arbejdet konstant på at forfine og forbedre disse procedurer, med fokus på at sikre, at vores kunder opnår fremragende resultater med den lavest mulige risiko.

I 2016 trådte AK Nygart i Århus ind i en spændende ny æra ved at blive en del af Akademikliniken, en af de mest respekterede og erfarne klinikkæder i Norden. Akademikliniken bringer med sig mere end 30 års ekspertise inden for skønhedsbehandlinger og har klinikker spredt over hele Skandinavien. Dette partnerskab har styrket vores evne til at levere førsteklasses behandlinger til vores kunder i Århus og omegn ved at give os adgang til en bredere vifte af ressourcer, eksperter og cutting-edge teknologier.

Ud over vores omfattende udvalg af ikke-kirurgiske behandlinger har AK Nygart i Århus også kosmetisk plastikkirurgi på adressen Lundingsgade 31. Vores dygtige kirurger udfører en række procedurer, såsom brystforstørrelser, brystløft, fedtsugning, mommy makeovers og mere. Disse operationer er nøje tilpasset til at hjælpe vores kunder i Århus med at realisere deres ønskede udseende og øge deres selvtillid.

AktuelleKampagner

Klinikken har ingen aktive kampagner...

Paid social bannere-3 (2)

25%

Spar 25% på filler i Århus

Se detaljer >>

Gyldig til og med: 30-12-2023

Normalpris: 3000 kr

Tilbudspris: 2250 kr

Rabat: 25%

Mød teamet

Personalebillede-AK Nygart-Anne-Millner

Anne Millner

Kosmetisk sygeplejerske

Åbningstider

Mandag

Lukket

Tirsdag

Lukket

Onsdag

Lukket

Torsdag

14:00 - 19:00

Fredag

Lukket

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket

Adresse

Søndergade 40, 2. SAL, 8000 Aarhus

Søndergade 40, 2. SAL, 8000 Aarhus

Følg os her

Nyhedsbrev

AK Nygart Aarhus

Vil du have besked, når AK Nygart Aarhus har noget på hjerte, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.
Det kunne være nyheder, tilbud, afbudstider mv.

Kontakt

AK Nygart Aarhus

BEDØM Klinikken

Tilføj stjerner

BEDØMMELSER

0/5

0

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.