fbpx

Behandling med Botox

Del via:

Billede af behandling med botox
Før – Under og Efter
Inden behandlingen skal du til en indledende konsultation på den udvalgte klinik. Her skal du være opmærksom på 2 vigtige ting.
  1. Find en lovligt registreret klinik. Det betyder at klinikken har en ansvarlig læge tilknyttet
  2. Det er lovpligtigt at du konsulteres af en læge forud for behandlingen. Skifter du klinik, gælder samme regler, idet privatklinikker ikke deler journaler
  3. Det er lovpligtigt med 48 timers betænkningstid

 

Forkonsultationen er til for din skyld. Når lægen har givet dig “grønt lys” for en behandling, er det her du benytter lejligheden til at stille spørgsmål og forventningsafstemme dine ønsker til behandlingen. Lægen vil undersøge din ansigtsstruktur og vurdere samt vejlede dig, om hvorvidt botox er det rette til at imødekomme det problem du fremhæver.

 

Hvordan foregår behandlingen? 
Ansigtet rengøres. Derefter sprøjtes små doser af Botox ind i muskulaturen lige under huden på de udvalgte steder. Umiddelbart efter, kan du opleve nogle mindre buler på huden. Men de forsvinder indenfor et par timer. Ansigtsmusklerne, som ligger lige under huden, bliver helt eller delvist lammet nogle dage efter.

Behandlingtiden kan variere afhængigt af den ønskede behandling. Men en standard behandling af f.eks. rynkerne i panden tager 10-15 minutter at udføre.

 

Resultater efter en botox behandling
Den indledende effekt sker typisk efter 4-8 dage, men der går ca. 2 til 3 uger, før du kan se det endelige resultat af behandlingen. Her vil du opleve, at huden glattes ud, og rynkerne bliver mindre synlige. Ved en behandling i panden, som er blandt de mest eftertragtede behandlinger, kan det i den effektive periode, være umuligt at rynke eller løfte dine øjenbryn.

En behandling med botox er ikke permanent og varer i 3 til 4 måneder hos de fleste. Indsprøjtningen skal derfor gentages 3 til 4 gange om året, for en vedvarende effekt.

 

Bemærk: I Danmark skal man være 18 år gammel for at få foretaget en kosmetisk behandling.

Find behandlingen her

Warberg Klinikken

2650 Hvidovre

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

CS Kosmetisk Klinik

3000 Helsingør

0/5

0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Plus profil

LuxuryTreatments DK

2000 Frederiksberg

5.0/5

5.0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

Nordic Privathospital

2300 København

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

Kosmetisk Klinik Tenna Plesner

8722 Hedensted

5.0/5

5.0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Plus profil

Cosmetica

1422 København

0/5

0

logo Cosmetica
Kosmetisk Klinik

Plus profil

Flere Relaterede Artikler

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.