fbpx
Kosmetisk Klinik

Plus profil

Klinik Virgo

5.0/5

5.0

Profil

Anmeldelser

Om klinikken

Velkommen til Klinik Virgo, hvor skønhedens kunst møder ekspertisen. På Østerbro i hjertet af København skaber vi et hjemligt, luksuriøst rum, hvor vi i trygge rammer lægger en plan for din æstetiske rejse ved hjælp af Botox, Filler, skinbooster, laser og kraftige kemiske peelinger.

Vores erfarne behandler, Kristoffer Ruvang, er et anerkendt navn inden for branchen og sørger for løbende at holde sig up-to-date med de nyeste teknikker og seneste tendenser inden for æstetiske, kosmetiske behandlinger i både ind- og udland. Vi kan på denne måde til hver en tid være den stærkeste spiller i dit glam-squad, når det gælder om at få det maksimale ud af dit udseende og velvære, så du kan være den bedste udgave af dig selv. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

Vi tilbyder foryngende og forfriskende behandlinger med Botox (rynkeudglattende), Filler (øger volumen / formgivende), Profhilo/Skinbooster, som har en hudforyngende effekt og generelt forbedrer hudkvaliteten ved at give et fugt-boost og langsomt frigive hyaluronsyre, som aktiverer kollagen og elastin i huden.

Vi udfører derudover kemiske peelinger og photorejuvenation med IPL/laser, som kan have gavnlig effekt ved solskader, ændringer i pigment og karsprængninger. Vi forstår æstetiske behandlingers kraft til at forynge og forvandle. Vores filosofi er klar: At omfavne skønhed er en kilde til glæde og styrke.

Vi glæder os til at se dig!

Klinikken har ingen aktive kampagner...

Mød teamet

Christoffer Klinik Virgo på Østerbro

Kristoffer Ruvang

Kosmetisk Sygeplejerske & Ejer

Jens Klinik Virgo

Jens Friborg

Klinikansvarlig & Ejer

Åbningstider

Mandag

Efter aftale

Tirsdag

Efter aftale

Onsdag

Efter aftale

Torsdag

Efter aftale

Fredag

Efter aftale

Lørdag

Efter aftale

Søndag

Efter aftale

Adresse

kl, Ved Klosteret 2, st th, 2100 København

kl, Ved Klosteret 2, st th, 2100 København

Følg os her

Nyhedsbrev

Klinik Virgo

Vil du have besked, når Klinik Virgo har noget på hjerte, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.
Det kunne være nyheder, tilbud, afbudstider mv.

Kontakt

Klinik Virgo

BEDØM Klinikken

Tilføj stjerner

BEDØMMELSER

5.0/5

5.0

5/5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super smuk og uniq klinik i first class service.
Udover at Kristoffer er imødekommende giver han den bedste vejledning før under og efter! Et sted jeg varmt kan anbefale ⭐️💋

Evon

10-10-2023

5/5

kvalitetsbevidst og super god service

kan stærkt anbefale Virgo Klinik. Super kompetent behandler og man bliver fulgt til dørs.

Jesper bo

21-08-2023

5/5

5 ud af 5 stjerner

Anbefalelsesværdig klinik og super kompetent personale. Fra start til slut har jeg følt mig velinformeret og tryg. Jeg har aldrig før turde at kaste mig ud i kosmetiske behandlinger, men efter en snak med Kristoffer, valgte jeg at kaste mig ud i det. Jeg har intet fortrudt og er SIMPELTHEN SÅ GLAD for resultatet – naturligt med småjusteringer, lige efter mit ønske. Det er ikke sidste gang jeg besøger klinikken. De varmeste anbefalinger til klinik virgo.

Mina

18-08-2023

5/5

⭐⭐⭐⭐⭐

Anbefaler virkelig denne unikke klinik! First-class service, meget god information og vejledning før og efter behandling og smilende og dejligt imødekommende personale og et virkeligt flot indrettet sted, hvor man føler man er i udenfor Danmark! Er også meget tilfreds med filler behandling, ingen problemer eller lignende efter behandling. Gik nemt og hurtigt med store resultater, kan varmt anbefale klinik Virgo! ✨

Sollewire

17-08-2023

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.