fbpx
Kosmetisk Klinik
Logo Beautytrips

BeautyTrips

5.0/5

5.0

Profil

Anmeldelser

Beskrivelse

Hos BeautyTrips går vi ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed, som altid er topprioritet hos os.
Vores kunder skal have en følelse af tryghed, når de træder ind i vores klinik. Det er vigtigt, at vores kunder får en positiv oplevelse fra start til slut. Vi vægter naturlig og individuel skønhed højt og lytter til dine ønsker og behov igennem hele behandlingsforløbet.

Vi glæder os til at se dig på klinikken. Book en tid i dag eller kontakt klinikken for at høre mere om vores behandinger.

Behandlinger, som klinik eller salon er registreret til at udføre

Godkendt klinik Ikon

Klinikken har ingen aktive kampagner...

Åbningstider

Mandag

10:00 - 17:30

Tirsdag

10:00 - 15:00

Onsdag

09:00 - 20:00

Torsdag

09:00 - 18:00

Fredag

09:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 18:00

Søndag

Efter aftale

Adresse

Gyldenløvesgade 21, 1600 København

Gyldenløvesgade 21, 1600 København

Login og BEDØM Klinikken

Tilføj stjerner

 

Din bedømmelse bliver offentliggjort. Derfor er det aldrig acceptabelt at inkludere en anden persons personlige oplysninger, herunder navne, telefonnumre og andet der kan bruges til at identificere en anden person. Kosmetika forbeholder sig derfor retten til at fjerne bedømmelser der ikke; respekterer persondata, er saglige, er formuleret i en ordentlig tone eller fremstår oprigtige.

BEDØMMELSER

5.0/5

5.0

5/5

Bedste service

Mustafa og Aysegül er helt vildt søde, jordnære og professionelle. Jeg er meget tryg i deres hænder og deres omgivelser, og jeg har kun positive oplevelser med dem. Stor anbefaling!

Helenar

03-03-2024

5/5

Botox behandling mod migræne

Har fået botox behandling i panden pga min migræne for 14 dage siden. Samt botox på min kæbe fordi jeg presser tænder . Jeg har været utrolig glad det jeg ikke har haft migræne siden. Jeg plejede at vågne med en øm kæbe. Efter botoxen har jeg fået det bedre og mindre smerter på kæben. Jeg er utrolig glad for begge resultater. Udover det er der en meget meget sød personale der vejleder til den mindste detalje. Tak til Mustafa og Ayşegül der har taget så godt i mod mig

Sevil

02-03-2024

5/5

Altid dygtige behandlere og god service

Altid en fornøjelse og være på klinikken til behandling

Sahra

02-03-2024

5/5

Botox mod migræne og bruksisme

Har fået botox behandling i panden mod migræne og i kæben mod presse tænder. Der er nu gået lidt over 2 uger siden jeg fik behandlingen, og det har virkelig hjulpet, jeg vågner ikke mere med hovedpine hver dag, og har heller ikke ondt i tænderne mere og kan sove uden bideskinne. Dostan var super god og sød , hun har forklaret behandlingen til mindste detalje, jeg følte mig tryg ved hende. Ayşegül og Mustafa er nogen utrolige søde og dejlige mennesker.
Enten om man døjer med migræne eller bruksisme, vil jeg klart anbefale at få en botox behandling hos Beauty Trips

Hacer Kaymak

02-03-2024

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.