fbpx
Kosmetisk Klinik
Beautiful balance logo

Plus profil

Beautiful Balance

5.0/5

5.0

Profil

Anmeldelser

Beskrivelse

Hos Beautiful Balance tilbyder de kosmetiske skønhedsbehandlinger og anvender en kombination af moderne og avanceret teknologi, hvor effekten er både æstetisk og langtidsholdbar. Klinikken har stor fokus på tillid og diskretion i alle deres behandlinger. De rådgiver og vejleder deres kunder med udgangspunkt i det naturlige resultat. Sammen med kunden sammensætter de det mest optimale behandlingsforløb med dine ønsker og behov i fokus.

Klinikken er beliggende i hjertet af Randers – med gode parkeringsmuligheder lige udenfor døren. Hos Beautiful Balance er de registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed som er din sikkerhed for kvalitet og tryghed. Har du fået lyst til at høre mere om, hvad klinikken kan gøre for dig, så kontakt klinikken for en gratis konsultation eller book en tid på deres hjemmeside.

Klinikken har ingen aktive kampagner...

Åbningstider

Mandag

10:00 - 17:00

Tirsdag

10:00 - 17:00

Onsdag

Lukket

Torsdag

10:00 - 17:00

Fredag

10:00 - 17:00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket

Adresse

Østervold 40, 8900 Randers

Østervold 40, 8900 Randers

Følg os her

Nyhedsbrev

Beautiful Balance

Vil du have besked, når Beautiful Balance har noget på hjerte, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.
Det kunne være nyheder, tilbud, afbudstider mv.

Kontakt

Beautiful Balance

Login og BEDØM Klinikken

Tilføj stjerner

 

Din bedømmelse bliver offentliggjort. Derfor er det aldrig acceptabelt at inkludere en anden persons personlige oplysninger, herunder navne, telefonnumre og andet der kan bruges til at identificere en anden person. Kosmetika forbeholder sig derfor retten til at fjerne bedømmelser der ikke; respekterer persondata, er saglige, er formuleret i en ordentlig tone eller fremstår oprigtige.

BEDØMMELSER

5.0/5

5.0

5/5

Fantastisk sted

Fantastisk sted, sød personale, sætter sig ind i den enkeltes behov og ønsker.
Kun gode erfaringer med stedet.🌸

Jwan

05-02-2024

5/5

Fjernelse af tatovering

Har fået fjernet tatovering hos dem. Og har fået den mest profesionelle behandling af Lise Lotte. Som guidede og fortalte mig igennem det hele. Hvilket gav en fantastisk tryghed.

Kan varmt anbefales

Josh

20-01-2024

5/5

Fantastisk kompetent behandling

Jeg har fået laser fjernet min tatovering hertil er jeg blevet guidet igennem forløbet af Lise Lotte. Fantastisk service, hun giver sig god til at forklare processerne ved det bagvedliggende.

5 stjerner herfra!

Kh Marie

Marie Johansen

12-01-2024

5/5

Super god klinik og valg

Beautiful Balance er virkelig et godt valg, når det kommer til at forkæle sig selv med skønhedsbehandlinger. Jeg gennemgår i øjeblikket en serie behandlinger for at fjerne mine akne-ar ved hjælp af dermapen, og resultaterne er simpelthen imponerende efter hver session. Udover det får man ekspertvejledning om, hvad man eventuelt kan prøve og bruge, derudover er behandleren nærværende under behandlingen, hvilket skaber en tryg og professionel oplevelse. Man er virkelig i gode hænder her, og jeg kan varmt anbefale denne klinik.

angelinaandersen

15-12-2023

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.