Skønhedsklinik i København

Er du på udkig efter en Skønhedsklinik i København, har vi gjort det nemt for dig at finde de registrerede.
Læs om de kosmetiske klinikker, se anmeldelser, åbningstider, adresse og meget mere.

Vis søgefilter
Pige søger efter skønhedsklinikker på kosmetika.dk

Kun de registrerede klinikker i København er inviteret

Vi har samlet alle de registrerede kosmetiske skønhedsklinikker ét sted. Portalen har til formål at skabe et bedre overblik og gennemsigtighed i branchen for kosmetiske behandlinger, så du kan ligge din tillid i kyndige, professionelle og trænede hænder. 

Fandt du ikke klinikken du søgte i København?

Så kan det evt. skyldes, at de ikke er oprettet endnu, eller hvis klinikejeren har frabedt sig at være på portalen. Den kosmetiske skønhedsklinik kan sagtens være autoriseret til de behandlinger du søger alligevel.

Der er også behandlinger, som ikke kræver autorisation at udføre og derfor kan du ikke finde klinikken på portalen – endnu.

Vores fokus er (i første omgang), rettet mod at fremhæve de kosmetiske klinikker, der arbejder og tilbyder de behandlinger der kræver autorisation jvf. loven. De øvrige skønhedsklinikker og saloner, der gør os fine og flotte, tilføjer vi senere.

Bedste kosmetisk klinik i København

Der er rigtig mange kvalificerede og registrerede kosmetiske skønhedsklinikker i København!

Mange af de største og populæreste klinikker er typisk placeret i hovedstaden. Så der er ingen grund til at køre langt, hvis du bor i København og omegn.

Nogle af de største kæder i Købehavn er blandt andre; N’age, Cosmo Laser, Retouch Clinic, CeriX m.fl. De holder alle til i hovedstaden og landets øvrige storbyer, herunder Aarhus, Aalborg og Odense.

Men tag ikke fejl af de mange mindre og nyere kliniker, som er kommet til, de seneste par år. Dem kan du finde på lige fod med de store, her på portalen. Og i sidste ende handler det om, at finde den bedste klinik i København, der har erfaring med dit specifikke problem og kan i mødekomme dine specifikke behov.   

Er det første besøg på en kosmetisk klinik? Eller måske det første skift efter en lang periode hos samme klinik?

I så fald, er det altid en god idé at se anmeldelser og generel omtale af en klinik på følgende sider;

.

Billede af instrumenter til kirurgi på kosmetika.dk

Ingen knive - kun kanyler og laser

De kosmetiske klinikkerne og behandlinger som fremgår på Kosmetika.dk, er primært de IKKE Kirurgiske behandlingsformer.

Efterlyser man derimod plastikkirurgi, brystoperationer, operation af øjenlåg og generelt mere potente og permanente behandlinger, skal man opsøge nogle af de privatklinikker i København og omegn, som udfører disse.

Bare for forvirringens skyld, tilbyder de også de ikke permanente behandlinger, såsom botox, filler, laserbehandlinger m.fl. som man også kan læse om her på kosmetika.dk. Listen er langt fra udtømmende, men nogle af de veletablerede og mest kendte er:

 

På portalen finder du primært klinikker som tilbyder de “mildere” og ikke permanente behandlinger, som ofte kræver flere behandlinger for at resultatet varer ved. Det er de behandlinger, som ikke bryder huden eller kræver anæstesi.