fbpx

Skønhedsklinik i København

Er du på udkig efter en Kosmetisk Klinik eller Kosmetisk Tatovør i København, har vi gjort det nemt for dig at finde de lovligt registrerede.
Se deres behandlinger, bedømmelser, åbningstider, adresse, personale, kampagner og meget mere.

Vis søgefilter
Pige søger efter skønhedsklinikker på kosmetika.dk

Kun de godkendte klinikker er inviteret!

Vi har samlet alle de registrerede kosmetiske skønhedsklinikker ét sted. Det skal være nemt og trygt at finde og booke en kosmetisk behandling. Vores platform har til formål at skabe et bedre overblik og mere gennemsigtighed i branchen for kosmetiske behandlinger, så du kan ligge din tillid i kyndige, professionelle og trænede hænder. 

Fandt du ikke klinikken du søgte i København?

Det skyldes flere ting.

Måske er de ikke registreret i autorisationsregistret hos Styrelsen for patientsikkerhed.

De har måske ikke oprettet sig på vores kosmetika.dk endnu

Benærk: Klinikken kan sagtens sagtens være autoriseret til de behandlinger du søger alligevel.

Det kan du altid tjekke her.

Der er også behandlinger, som ikke kræver autorisation at udføre, og derfor kan du ikke finde klinikken på portalen. Vi har kun klinikprofiler med klinikker som skal være lovligt registreret for at udføre behandlinger med Botox, Fillers, Laser eller Permanent Makeup. 

Vores fokus er (i første omgang), rettet mod at fremhæve de kosmetiske klinikker og kosmetiske tatovører, der arbejder og tilbyder de behandlinger der kræver de er regitreret hos Styrelsen for patientsikkerhed eller Sikkerhedsstyrelsen jvf. loven.

Bedste kosmetisk klinik i København

Der er rigtig mange kvalificerede og registrerede kosmetiske skønhedsklinikker i København!

Der er store og små klinikker. Mange har de samme behandlinger, men ikke alle specialiserer sig indenfor det samme. Det handler nemlig  om, at finde den bedste klinik i København, der har erfaring med din specifikke udfordring og som kan imødekomme dine specifikke krav og ønsker.   

Er det første besøg på en kosmetisk klinik? Eller måske det første skift efter en lang periode hos samme klinik?

I så fald, er det altid en god idé at se om de har bedømmelser på en profilside her på kosmetika. Hvis de ikke har en profil på kosmetika.dk, kan du tjekke dem her eller se om de bliver omtalt på;

  • Deres Facebook side
  • Google og Trustpilot

.

Billede af instrumenter til kirurgi på kosmetika.dk

Ingen knive - kun kanyler og laser

De kosmetiske klinikker og behandlinger som du finder på Kosmetika.dk, er primært klinikker der udfører behandlinger som IKKE er permanente. Det er ikke kirurgi. Det er typisk privathospitaler og ikke privatklinikker som udfører disse behandlingsformer.

Efterlyser man derimod plastikkirurgi, brystoperationer, operation af øjenlåg og generelt mere potente og permanente behandlinger, skal man opsøge nogle af de privathospitaler som udfører disse.

Bare for forvirringens skyld, tilbyder de også de ikke permanente behandlinger, såsom botox, filler, laserbehandlinger m.fl. som man også kan læse om her på kosmetika.dk

På portalen finder du primært klinikker som tilbyder de “mildere” og ikke permanente behandlinger, som ofte kræver flere behandlinger for at resultatet varer ved. Det er de behandlinger, som ikke bryder huden eller kræver anæstesi.

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.