fbpx
Kosmetisk Klinik
Registreret hos Styrelsen

Klinik Mind Body & Soul

0/5

0

Profil

Anmeldelser

Beskrivelse

Hos Klinik Mind Body & Soul tilbyder de kosmetiske behandlinger med botox, fillers og hårfjerning med laser. Klinikken er placeret tæt ved søerne på Østerbro. Indehaver Dr. Uttara Dinesh Kale fokusere på at opretholde en kvindes skønhed samt det naturlige resultat med udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Har du brug for vejledning, kan du altid booke en tid til en gratis konsultation, hvor I gennemgår de forskellige behandlingsmuligheder så det optimale resultat opnås.

Klinikken er registret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, og vægter kundens tryghed og sikkerhed højt. Har du fået lyst til at høre mere om klinikkens tilbud, kan du booke en tid på hjemmesiden eller kontakte klinikken på telefon.

Klinikken har ingen aktive kampagner...

Åbningstider

Mandag

Lukket

Tirsdag

16:30 - 19:00

Onsdag

16:30 - 19:00

Torsdag

16:30 - 19:00

Fredag

Lukket

Lørdag

Lukket

Søndag

09:00 - 12:00

Adresse

Blegdamsvej 84, st tv, 2100 København

Blegdamsvej 84, st tv, 2100 København

Login og BEDØM Klinikken

Tilføj stjerner

 

Din bedømmelse bliver offentliggjort. Derfor er det aldrig acceptabelt at inkludere en anden persons personlige oplysninger, herunder navne, telefonnumre og andet der kan bruges til at identificere en anden person. Kosmetika forbeholder sig derfor retten til at fjerne bedømmelser der ikke; respekterer persondata, er saglige, er formuleret i en ordentlig tone eller fremstår oprigtige.

BEDØMMELSER

0/5

0

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.