fbpx

Tandblegning med LED lys

Del via:

tandlæge

Kosmetisk Tandblegning med LED Lys

Tandblegning med lys er indgreb, hvor farvestoffer i tændernes yderste lag fjernes. Blegningen foregår på tandklinikken under beskyttelse af ansigt og tandkød. Der påføres kemisk produkt/ gelé på tænderne, som kan aktiveres med LED lyset.

Der kan forekomme forbigående isninger fra tænderne og irritation fra tandkødet under og efter behandling. Det varer typisk fra 1 dag og op til 1 uge efter behandlingen.

Kvinde hos tandlægen før tandblegning

Blegning af tænder med laser og lys, må kun udføres af tandlæger. Det er et lovkrav at patienten skal til en forundersøgelse, hvor tænderne vurderes egnet til behandlingen. 

Uanset om det er blegemiddel eller lys, har det ingen effekt, hvis misfarvningen skyldes slid og aldring.

Fyldninger og keramiske kroner kan heller ikke bleges, og skal i værste fald skiftes efter en tandblegning. Derfor skal du altid rådføre dig med din tandlæge eller tandplejer, inden du starter på en tandbehandling.

Blegning egner sig bedst til misfarvninger der typisk skyldes indtag af the, kaffe, cigaretter mm. 

Tandlæger, der udfører tandblegning med Lys skal ikke registreres i Sundhedsstyrelsen. 

Du skal være over 18 år for at kunne få bleget tænder.

Flere Relaterede Artikler

PRP mod hårtab

PRP mod hårtab

10 punkter – Kort beskrevet PRP mod hårtab er injeceringer, hvor plasma (udvundet af egen blodprøve) benyttes som behandlingsmiddel Blodprøven

Læs mere »
PRP mod hårtab

Alt om PRP Behandling

Behandlinger med blodpladerig plasma (PRP) De seneste år er PRP kommet på tale, som en eftertragtet kosmetisk behandling i  skønhedsindustrien.

Læs mere »

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.