fbpx

Smalle Læber

Del via:

kvinde med smalle læber
Nogle er genetisk velsignet med tendensernes store volumiøse læber. Andre med smalle læber.

De smalle læber kan være genetisk arvet, mens andre kan opleve en forandring i læbernes form som et naturligt led af aldringen eller en skade.

 

Aldring fører helt naturligt til tab af kollagen og elastin i læberne, hvilket gør læberne mindre fyldige og mere smalle. Solens skadelige UV-stråler kan også føre til for tidlig aldring af læberne og forårsage tab af volumen.

Er man så uheldig at have skadet sine læber eller blevet opereret, kan det selvfølgelig også påvirke læbernes og gøre dem enten smalle eller mindre harmoniske.

 

Men det kan der heldigvis rodes bod på. Behandling af smalle eller deforme læber kan nemt justeres med ikke permanente kosmetiske behandlinger. Disse behandlinger, som også er blevet ekstremt populære de seneste år, sker ved brug af fillers. Men botox-injektioner i læberne er også en mulighed, der skaber mindre volumen, men derimod et meget naturligt udtryk af læberne.

 

En læge eller kosmetisk sygeplejerske vil kunne rådgive dig bedst muligt, i forhold til din konkrete situation og dine ønskede resultater.

 

 


Relevante Kosmetiske Behandlinger


Botox

Pige behandles med Botox

Filler

Dame behandles med ejal 40 skinbooster

Permanent makeup (PMU)

Kvinde for PMU Powder brows

 

 


 

Beslutter du dig for en behandling, skal du huske at tjekke om klinikken er registreret til at udføre behandlingen hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

En registreret klinik har en autoriseret læge tilknyttet. Oplever du bivirkninger, er der en læge til stede, der kan vejlede og hjælpe dig

Finder du en klinik her på kosmetika.dkhar vi tjekket klinikkens registreringer for dig.

 


 

 

Flere Relaterede Artikler

Man ser kigger på sit hårtab i spejlet

Hårtab

Hårtab er en tilstand der kan ramme begge køn og i alle aldre Det kan påvirke en persons selvtillid og

Læs mere »
Tyndt hår og hårtab

Tyndt hår og hårtab

Ved udtrykket ”Tyndt hår” refereres typisk til hår, der mangler volumen, tæthed og fylde. Håret fremstår slapt, fladt og skrøbeligt

Læs mere »
Kvinde med tynde lyse bryn skal behandles med PMU

Tynde øjenbryn

Tynde bryn kan skyldes forskellige årsager såsom overplukning, brug af for skarpe eller slidte pincetter, eller endda genetiske faktorer. Hvis

Læs mere »

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.