fbpx

Skinbooster

Del via:

Kvinde utilfreds med rynker

Hvad er en skinbooster og hvad egner det sig til?

En kosmetisk skinboosterbehandling er en minimalt invasiv procedure, som er skabt til at forbedre hudens generelle udseende og struktur.

Skinboostere består typisk af injicerbare fillers, der indeholder hyaluronsyre, et stof, der findes naturligt i kroppen og hjælper med at fugte og fylde huden.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen går ud på at sprøjte små mængder af fyldstoffet ind i huden. Injektionerne udføres normalt i et gitterlignende mønster hen over ansigtet, rettet mod områder af huden, der viser tegn på aldring eller er affugtet. Fyldstoffet tiltrækker og fastholder fugt i huden, hvilket resulterer i en markant forbedring af hudens fasthed og struktur.

En behandling udføres normalt på 30 minutter til en time, afhængigt af størrelsen og antallet af områder der behandles. Der er typisk lidt eller ingen nedetid, så de praktiske gøremål kan genoptages umiddelbart efter behandlingen. Nogle patienter opleve lidt hævelse, blå mærker eller rødme på injektionsstederne. Det forsvinder igen inden for få dage.

Hvor længe holder det?

Effekten af en skinboosterbehandling varer normalt i flere måneder og helt op til et år, igen afhængigt af den anvendte type fyldstof og individuelle faktorer som alder, hudtype og livsstilsvaner. Behandlingen er derfor ikke permanent og skal gentages for at opretholde en vedvarende effekt.

Skinbooster behandlinger effektive og relativt ufarlige til at reducere aldringstegn, som fine linjer, rynker og tab af hudens fasthed.

Det er dog vigtigt at blive behandlet på en registreret klinik, hvor der en læge tilknyttet og af en autoriseret og erfaren sundhedsperson, som kan hjælpe med at afgøre, om denne type behandling er den rigtige til dine specifikke ønsker og behov.

Du kan finde en registreret klinik nær dig her

Bemærk: I Danmark skal man være 18 år gammel for at få foretaget en kosmetisk behandling.

Find behandlingen her

Klinik Karisma

8600 Silkeborg

0/5

0

Klinik Karisma logo
Kosmetisk KlinikKosmetisk Tatovør

Plus profil

Clinic Nørgaard

3250 Gilleleje

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

Warberg Klinikken

2650 Hvidovre

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

CS Kosmetisk Klinik

3000 Helsingør

0/5

0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Plus profil

LuxuryTreatments DK

2000 Frederiksberg

5.0/5

5.0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

Klinik Junique

3550 Slangerup

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Flere Relaterede Artikler

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.