fbpx

Skinbooster med Ejal 40

Del via:

Dame behandles med ejal 40 skinbooster

Hvad er Ejal 40 skinbooster?

Ejal 40 er en slags “hudforstærker”, der efterhånden er godt udbredt på de danske kosmetiske klinikker. Det er en steril, gennemsigtig og elastisk gel, der indeholder hyaluronsyre (HA) som hovedingrediens.

Formålet er at “booste” huden indefra.

Ejal 40 er designet til at fugte huden indefra og derved genskabe elasticitet der resulterer i en flottere og jævnere hudstruktur.

Præparatet virker ved at sprøjte små mængder hyaluronsyre ind i huden, som fungerer som et vandreservoir til at fugte og fylde huden. Ejal 40 skinbooster indeholder en højere koncentration af hyaluronsyre, sammenlignet med andre skinboostere, hvilket gør den effektiv til at behandle dybere rynker og forbedre hudens fasthed.

Proceduren er minimalt invasiv og kræver normalt ingen nedetid, selvom nogle patienter kan opleve mild hævelse, blå mærker eller rødme på injektionsstederne.

Ligesom alle skinboostere på markedet, bruges Ejal 40 skinbooster til at forbedre hudens udseende og genskabe en mere ungdommelig og strålende glød. Det kan være en effektiv behandlingsmulighed for personer, der ønsker at behandle fine linjer, rynker og andre tegn på aldring.

Bemærk: Behandlingen må kun udføres af autoriseret sundhedspersonale og er klassificeret under katyegorien “Ikke permanente fillers”.

Husk… I Danmark skal man være 18 år gammel for at få foretaget en kosmetisk behandling.

Flere Relaterede Artikler

Kvinde utilfreds med rynker

Skinbooster

Hvad er en skinbooster og hvad egner det sig til? En kosmetisk skinboosterbehandling er en minimalt invasiv procedure, som er

Læs mere »

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.