fbpx

Skæv næseryg

Del via:

Skæv næseryg kan rettes med filler
Der er mange årsager til at mennesker har eller får en ujævn næseryg.
De hyppigste årsager er dog skader, medfødt eller en betændelsestilstand i næseslimhinden.

Efter en brækket tud eller et brud på næseryggen, er det helt forventeligt at næseryggen påvirkes. Men for manges vedkommende er også en medfødt og arvelig form. Desværre i disse tider, kan en skæv næseryg ligeledes opstå efter en mindre vellykket kirurgisk næsekorrektion. I så fald opstår ujøvnheden, hvis operationen ikke er udført korrekt, eller hvis der er opstået komplikationer under helingsprocessen. En betændelsestilstand i næseslimhinden kan også føre til en ujævn næseryg, da det medfører øget produktion af slim og inflammation i næsens væv.

Afhængigt af den konkrete baggrung for skaden, økonomi, risikovillighed mm., kan det løses på forskellige måder.

I andre tilfælde kan et kirurgisk indgrb anbefales (også kaldet Rhinoplastik), hvis “opgaven ikke kan læse med de ikke permanente fillers.

Det anbefales at få specialiseret rådgivning med udgangspunkt i dit konkrete tilfælde, før du beslutter om kirurgi og permanente indgreb er det rette valg.

 


Relevante Kosmetiske Behandlinger


Fillers

Dame behandles med ejal 40 skinbooster

 

 


Beslutter du dig for en behandling, skal du huske at tjekke om klinikken er registreret til at udføre behandlingen hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

En registreret klinik har en autoriseret læge tilknyttet. Oplever du bivirkninger, er der en læge til stede, der kan vejlede og hjælpe dig

Finder du en klinik her på kosmetika.dkhar vi tjekket klinikkens registreringer for dig.


Flere Relaterede Artikler

Man ser kigger på sit hårtab i spejlet

Hårtab

Hårtab er en tilstand der kan ramme begge køn og i alle aldre Det kan påvirke en persons selvtillid og

Læs mere »
Tyndt hår og hårtab

Tyndt hår og hårtab

Ved udtrykket ”Tyndt hår” refereres typisk til hår, der mangler volumen, tæthed og fylde. Håret fremstår slapt, fladt og skrøbeligt

Læs mere »
Kvinde med tynde lyse bryn skal behandles med PMU

Tynde øjenbryn

Tynde bryn kan skyldes forskellige årsager såsom overplukning, brug af for skarpe eller slidte pincetter, eller endda genetiske faktorer. Hvis

Læs mere »

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.