fbpx

Skønhedsklinikker som arbejder med Make up styling (Bryllup og Fest)

Søger du viden om Make up styling (Bryllup og Fest)? Her finder du vigtig og saglig information om behandlingen, så du kan vurdere om det er den rette til dig. Du kan finde, tjekke og booke en klinik nær dig via Kosmetika.dk. Klinikkerne herunder tilbyder ydelsen du ønsker, men du kan også søge på en specifik klinik øverst på hjemmesiden.
Kosmetika samarbejder og anbefaler følgende klinikker der udfører Make up styling (Bryllup og Fest) og meget mere. Klik dig ind for at se kontaktoplysninger, og anmeldelser.

Top Clinic

7100 Vejle

0/5

0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk KlinikKosmetisk Tatovør

Plus profil

E.M Beauty Studio

4100 Ringsted

0/5

0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Plus profil

Beauty INK

1617 København

0/5

0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Tatovør

Plus profil

Nordic Skincare

4600 Køge

0/5

0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Plus profil

Maja V – Klinik

7800 Skive

0/5

0

Registreret hos Styrelsen
Kosmetisk KlinikKosmetisk Tatovør

Et stort udvalg af skønhedsbehandlinger

Klinikkerne på Kosmetika tilbyder mange forskellige skønhedsbehandlinger. Ikke alle behandlinger kræver at behandleren og klinikken er lovligt registreret for at udføre. Det er dit eget ansvar at sætte dig ind hvad der kræves af en behandler der udfører Make up styling (Bryllup og Fest) og vi anbefaler altid, at man sætter sig godt ind i ens egne behov.
Nogle af klinikkerne du kan finde til Make up styling (Bryllup og Fest) hører bla til i København, Aarhus og Aalborg, som er populære byer for skønhedsbehandlinger i Danmark.
Du kan bla. besøge klinikken Maja V – Klinik, som du kan finde her på Kosmetika.dk.

Hvad er Kosmetika.dk?

Kosmetika.dk stiller en platform til rådighed for kunder der enten allerede får eller overvejer en kosmetisk behandling. De færreste ved at klinikker skal være lovligt registrerede for at udføre behandlinger med f.eks. Botox, filler, laser og peelinger. Endnu færer ved Hvor og Hvordan man finder oplysningerne. Noget der er så vigtigt, bør ikke være så svært. Derfor er kosmetika blevet til. Her klæder vi dig på til at forstå hvad du går ind til og hvem du går ind til.

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.