fbpx

Skønhedsklinikker som arbejder med Dermaroller

Søger du viden om Dermaroller? Her finder du vigtig og saglig information om behandlingen, så du kan vurdere om det er den rette til dig. Du kan finde, tjekke og booke en klinik nær dig via Kosmetika.dk. Klinikkerne herunder tilbyder ydelsen du ønsker, men du kan også søge på en specifik klinik øverst på hjemmesiden.
Kosmetika samarbejder og anbefaler følgende klinikker der udfører Dermaroller og meget mere. Klik dig ind for at se kontaktoplysninger, og anmeldelser.

CosmeCare

2100 København

5.0/5

5.0

CosmeCare logo
Kosmetisk Klinik

Plus profil

MEDISPA

2750 Ballerup

5.0/5

5.0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

Liber Derma

2840 Holte

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Allen & Winther

8240 Risskov

5.0/5

5.0

Registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Et stort udvalg af skønhedsbehandlinger

Klinikkerne på Kosmetika tilbyder mange forskellige skønhedsbehandlinger. Ikke alle behandlinger kræver at behandleren og klinikken er lovligt registreret for at udføre. Det er dit eget ansvar at sætte dig ind hvad der kræves af en behandler der udfører Dermaroller og vi anbefaler altid, at man sætter sig godt ind i ens egne behov.
Nogle af klinikkerne du kan finde til Dermaroller hører bla til i København, Aarhus og Aalborg, som er populære byer for skønhedsbehandlinger i Danmark.
Du kan bla. besøge klinikken Allen & Winther, som du kan finde her på Kosmetika.dk.

Hvad er Kosmetika.dk?

Kosmetika.dk stiller en platform til rådighed for kunder der enten allerede får eller overvejer en kosmetisk behandling. De færreste ved at klinikker skal være lovligt registrerede for at udføre behandlinger med f.eks. Botox, filler, laser og peelinger. Endnu færer ved Hvor og Hvordan man finder oplysningerne. Noget der er så vigtigt, bør ikke være så svært. Derfor er kosmetika blevet til. Her klæder vi dig på til at forstå hvad du går ind til og hvem du går ind til.

SKØNHEDSBEHANDLINGER SOM KLINIKKERNE TILBYDER

Godkendt klinik Ikon

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.