fbpx

Kosmetiske behandlinger i Valby

Søger skønhedsbehandlinger eller kosmetiske behandlinger i Valby? På Kosmetika kan du finde godkendte og erfarne kosmetiske specialister nær dig, som er dedikerede til at levere skræddersyede løsninger, der fremhæver den bedste side af dig. Du kan finde, tjekke og booke en klinik nær dig via Kosmetika.dk
Kosmetiske behandlinger i Valby omfatter avancerede metoder som botox og fillers, laserbehandlinger, permanent makeup og mange andre typer behandlinger. Her er nogle udvalgte klinikker nær dig:

LASERU

2500 København

5.0/5

5.0

Laseru logo
Kosmetisk Klinik

Plus profil

Essence Cosmetics

2500 København

5.0/5

5.0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

Phibrows By Bella

2610 Rødovre

0/5

0

Kosmetisk Tatovør

Plus profil

SkinDeep Valby

2450 København SV

5.0/5

5.0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Plus profil

MM Atelier

2450 København

0/5

0

Registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Tatovør

Vi samarbejder bla. med​ Essence Cosmetics

Se vores udvalg af klinikker og deres respektive skønhedsmenuer i Valby. Vores udvalg af professionelle partnere på kosmetika.dk, hjælper dig med din personlige rejse mod dine mål. Både de kosmetiske klinikker og kosmetiske tatovører giver dig skræddersyede løsninger, så du opnå dine optimale skønhedsmål.

Hvad er Kosmetika.dk?

Vi har udviklet en platform baseret på vores egne erfaringer og udfordringer for at give dig mulighed for at træffe velinformerede beslutninger om behandlinger samt de professionelle behandlere, der udfører dem. Vi mener, at kosmetiske behandlinger ikke bør sammenlignes med en almindelig tur til frisøren, da konsekvenserne kan være langt mere betydningsfulde, hvis noget går galt. Derfor skal det være lettere at finde og afgøre, hvilke klinikker du trygt kan vælge.

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.