fbpx

Kosmetiske behandlinger i Silkeborg

Søger skønhedsbehandlinger eller kosmetiske behandlinger i Silkeborg? På Kosmetika kan du finde godkendte og erfarne kosmetiske specialister nær dig, som er dedikerede til at levere skræddersyede løsninger, der fremhæver den bedste side af dig. Du kan finde, tjekke og booke en klinik nær dig via Kosmetika.dk
Kosmetiske behandlinger i Silkeborg omfatter avancerede metoder som botox og fillers, laserbehandlinger, permanent makeup og mange andre typer behandlinger. Her er nogle udvalgte klinikker nær dig:

Kosmetisk Klinik by Gudrun – Horsens

8700 Horsens

5.0/5

5.0

Tekst der angiver at klinikken er registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Plus profil

Klinik Karisma

8600 Silkeborg

0/5

0

Klinik Karisma logo
Kosmetisk KlinikKosmetisk Tatovør

Plus profil

Balsams

8600 Silkeborg

0/5

0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Tatovør

Vi samarbejder bla. med​ Klinik Karisma

Se vores udvalg af klinikker og deres respektive skønhedsmenuer i Silkeborg. Vores udvalg af professionelle partnere på kosmetika.dk, hjælper dig med din personlige rejse mod dine mål. Både de kosmetiske klinikker og kosmetiske tatovører giver dig skræddersyede løsninger, så du opnå dine optimale skønhedsmål.

Hvad er Kosmetika.dk?

Vi har udviklet en platform baseret på vores egne erfaringer og udfordringer for at give dig mulighed for at træffe velinformerede beslutninger om behandlinger samt de professionelle behandlere, der udfører dem. Vi mener, at kosmetiske behandlinger ikke bør sammenlignes med en almindelig tur til frisøren, da konsekvenserne kan være langt mere betydningsfulde, hvis noget går galt. Derfor skal det være lettere at finde og afgøre, hvilke klinikker du trygt kan vælge.

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.