fbpx
Kosmetisk Klinik
Registreret hos Styrelsen

Plus profil

RoseClinic

5.0/5

5.0

Profil

Anmeldelser

Beskrivelse

RoseClinic er en moderne kosmetisk klinik som tilbyder et stort udvalg af æstetiske skønhedsbehandlinger med botox, fillers, laserbehandlinger og kemisk peeling.
Klinikkens indehaver Rosa har mange års erfaring indenfor den kosmetiske branche, og hun tilpasser hver behandling ud fra dine individuelle ønsker og behov. Klinikken er beliggende i Herlev i skønne og moderne lokaler med gode parkeringsmuligheder.

Har du fået lyst til at høre mere om dine behandlingsmuligheder, kan du booke en tid til en gratis konsultation eller kontakte os på telefon.
Vi glæder os til at møde dig.

AktuelleKampagner

Klinikken har ingen aktive kampagner...

25%

Spar 25% på din 1. behandling som ny kunde

Se detaljer >>

Gyldig til og med: 30-12-2024

Rabat: 25%

Mød teamet

Billede af Rosa fra RoseClinic

Rosa Sheikh

Kosmetisk sygeplejerske

Billede af Martin hudlæge

Martin Willy Meyer

Ansvarshavende hudlæge

Åbningstider

Mandag

09:00 - 18:00

Tirsdag

09:00 - 16:00

Onsdag

08:00 - 16:00

Torsdag

11:00 - 18:00

Fredag

09:00 - 15:00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket

Adresse

Herlev Bygade 22, 2730 Herlev

Herlev Bygade 22, 2730 Herlev

Følg os her

Nyhedsbrev

RoseClinic

Vil du have besked, når RoseClinic har noget på hjerte, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.
Det kunne være nyheder, tilbud, afbudstider mv.

Kontakt

RoseClinic

Login og BEDØM Klinikken

Tilføj stjerner

 

Din bedømmelse bliver offentliggjort. Derfor er det aldrig acceptabelt at inkludere en anden persons personlige oplysninger, herunder navne, telefonnumre og andet der kan bruges til at identificere en anden person. Kosmetika forbeholder sig derfor retten til at fjerne bedømmelser der ikke; respekterer persondata, er saglige, er formuleret i en ordentlig tone eller fremstår oprigtige.

BEDØMMELSER

5.0/5

5.0

5/5

Mit første besøg hos Rosa 🙏🏽

Mit første besøg i den kosmetiske verden. Jeg fik anbefalet RoseClinic og det er jeg virkelig glad for jeg gjorde. Jeg var helt tryg fra starten og resultatet blev så meget bedre end hvor har havde håbet på. Jeg vil stærk anbefale at overlade sit ansigt til Rosa, som er så professionel og ærlig. Noget jeg vægter højt hvad angår kosmetiske behandlinger.

Mariascheil

10-09-2023

5/5

Den Bedste Rosa 🥰

Fremragende oplevelse med Rosa🌹

Jeg har haft den mest behagelige oplevelse med Rosa. Hendes professionalisme og opmærksomhed på detaljer har virkelig gjort en forskel. Hun skabte et trygt og komfortabelt miljø, og hendes ekspertise gjorde mig tryg fra starten af. Jeg er yderst tilfreds med resultaterne, og jeg vil med glæde anbefale hende til alle, der søger skønhedsforbedringer med et naturligt touch! 🌺👏

AnneMette

09-09-2023

5/5

Varmeste anbefaling

Jeg var meget tilfredshed med min seneste oplevelse hos RoseClinic. Fra den indledende konsultation til den endelige behandling af Rosa blev jeg imponeret over klinikkens professionelle tilgang og dedikation.
Klinikken byder velkommen i smagfuldt indrettede omgivelser. Rosa er så venlig og imødekommende, og behandlingen blev udført med med opmærksomhed på detaljer, og resultatet var så flot.
Jeg følte mig velplejet og godt informeret gennem hele forløbet. Samlet set er jeg mere end tilfreds med min oplevelse og resultatet, og jeg vil varmt anbefale RoseClinic/Rosa til alle, der søger en førsteklasses kosmetisk klinik.
Jeg ser frem til at vende tilbage for fremtidige behandlinger.

Mussssi

29-08-2023

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.