fbpx
Kosmetisk Klinik
logo kosmedicare

Kosmedicare

0/5

0

Profil

Anmeldelser

Om klinikken

Mød Kosmedicare
En ny kosmetisk klinik i Kolding, der adskiller sig fra mange andre klassiske klinikker, med deres holistiske syn på skønhedsbehandlinger. Her får du et professionelt helhedssyn og en skræddersyet proces til din skønhedsoptimering. Herunder hvilke behandlinger der bedst egner sig til dine ønsker og mål, suppleret af anbefalinger til hvilken livstil og kost der gavner dig og komplimenterer dine behandlinger.

Det er ikke dyrere end andre steder. Men deres behandlinger er efter sigende en sundere og mere holdbar løsning på længere sigt, da de udover konventionelle behandlinger med Botox, Fillers og Skinbooster også er eksperter i PRP-Terapi behandlinger, som de udbyder som enkelt behandlinger eller i kombination med andre potente metoder til hudforyngelse eller mod hårtab.

Dit indre såvel som ydre, er i kyndige hænder hos Kosmedicare.
Klinikindehaverne Tine og Anja kommer begge med solide profiler som sygeplejersker og begge med en lidenskab for kvalitet ved kosmetiske behandlinger.

PRP behandlinger til stimulering af ny hårvækst – og meget mere…
Særligt for denne klinik er deres viden indenfor stamcellebehandlinger med PRP. En behandlingsform der stormer frem i Danmark og kan, i nogle tilfælde, være et alternativ til fillers, men også en anbefalet behandling der stimulerer ny hårvækst. En behandling til kunder der f.eks, ikke tåler eller ønsker kemi ved deres behandlinger, eller blot ønsker en 100% naturlig behandling.

Både Tine og Anja er veluddannede og undervist i behandlingsmetoden på hospitaler i Danmark og i USA.
Den klinikansvarlige speciallæge Yilmaz Evcil er specialist på PRP området og har i de seneste 7 år, med succes, beskæftiget sig med behandlingen til både mænd og kvinder.

Kosmetiske behandlinger, der må varetages på klinikken

Godkendt klinik Ikon

Klinikken har ingen aktive kampagner...

Åbningstider

Mandag

10:00 - 16:00

Tirsdag

10:00 - 16:00

Onsdag

Lukket

Torsdag

10:00 - 16:00

Fredag

10:00 - 16:00

Lørdag

Åben 1. lørdag i måneden 10-16

Søndag

Lukket

Adresse

Koldingvej 102, 6040 Egtved

Koldingvej 102, 6040 Egtved

BEDØM Klinikken

Tilføj stjerner

BEDØMMELSER

0/5

0

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.