fbpx

Profhilo mod fine linjer og rynker

Del via:

Billede af kvinde der får en behandling med Profhilo

Hvad er Profhilo og hvordan virker det?

En Profhilo behandling er en injicerbar behandling, der bruges til at forynge huden og bekæmpe ældningstegn. Den består af en høj koncentration af hyaluronsyre, som er et naturligt stof, der findes i kroppen, og som hjælper med at fugte og fylde huden. Det er en relativt ny behandling, som er blevet eftertragtet, for sin evne til at reducere fine linjer og rynker.

Hyaluronsyre er generelt en populær ingrediens i mange hudplejeprodukter, på grund af dens evne til at holde på fugten og forbedre hudens elasticitet.

Profhilo stimulerer produktionen af kollagen og elastin i huden. Kollagen og elastin er to proteiner, der er fundamentale for hud med et ungdommeligt udseende. Når vi bliver ældre, falder produktionen af disse proteiner, hvilket kan føre til dannelse af fine linjer og rynker. Ved at indsprøjte en høj koncentration af hyaluronsyre i huden, bidrager Profhilo med at stimulere produktionen af kollagen og elastin, som forbedrer hudkvaliteten og reducerer forekomsten af fine linjer og rynker. Hertil kan tilføjes at behandlingen også er effektiv til tør eller dehydreret hud.

Behandlingen består af en række små injektioner i huden, typisk omkring ansigt og hals. Det er en forholdsvis hurtig og smertefri procedure, og de fleste patienter kan vende tilbage til deres normale aktiviteter efter behandlingen.

Hvor benyttes en behandling med Profhilo?

Profhilo sprøjtes ind i huden med en fin nål, og dens unikke formel hjælper med at stimulere produktionen af kollagen og elastin, som kan være med til at forbedre hudens tekstur og fasthed. Den benyttes oftest til at forbedre og forny huden i ansigtet, på halsen, brystkassen og hænder.

Fordele

  • Et naturligt resultat, der ikke ændrer ansigtstræk eller konturer radikalt: EftersomProfhilo virker ved at stimulere den naturlige produktion af kollagen og elastin, er resultaterne meget naturlige.
  • Hurtig og smertefri behandling
  • Minimal nedetid: I modsætning til andre mere kosmetiske procedurer, der benyttes til at reducere fine linjer og rynker, er der ingen nedetid forbundet med Profhilo. Idet der ikke fremstår synlige hævelse, mærker eller andre følgevirkninger, kan man vende tilbage til dagens gøremål og aktiviteter umiddelbart efter behandlingen.

Ulemper

  • Omkostninger: Profhilo er en relativt dyr behandling, hvor de fleste patienter har brug for flere sessioner for at opnå de ønskede resultater. Typisk 2 behandlinger med en måneds mellemrum. Efterfølgende én gang årligt.
  • Midlertidige resultater: Selvom Profhilo kan give en væsentlig forbedring af hudkvaliteten, er resultaterne ikke permanente.
  • Overvejer du Profhilo som en hudforyngende behandling, er det vigtigt at konsultere en kvalificeret sundhedsperson for at afgøre, om behandlingen er den rigtige for dig. Selvom Profhilo kan give en betydelig forbedring af hudkvaliteten og reducere forekomsten af fine linjer og rynker, er den måske ikke egnet til alle.

Er der risiko for bivirkninger?

Ligesom ved alle kosmetiske behandlinger der indbefatter injecering, er der en lille risiko for bivirkninger forbundet med Profhilo. Disse kan omfatte blå mærker, hævelse og rødme på injektionsstedet. Det anbefales ikke at indtage blodfortyndende midler ugen op til en behandling. Og undgå at tage panodil på dagen.


Vigtigt:
Behandlinger med Profhilo er underlagt kravet om en forkonsultation og 48 timers betænkningstid.

Bemærk: I Danmark skal man være 18 år gammel for at få foretaget en kosmetisk behandling.

Find behandlingen her

CS Kosmetisk Klinik

3000 Helsingør

0/5

0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Plus profil

LuxuryTreatments DK

2000 Frederiksberg

5.0/5

5.0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

Kosmetisk Klinik Tenna Plesner

8722 Hedensted

5.0/5

5.0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Plus profil

Cosmetica

1422 København

0/5

0

logo Cosmetica
Kosmetisk Klinik

Plus profil

Made By HG Aesthetics

1634 København

5.0/5

5.0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

Peter Toquer Jessen – Speciallæge

1203 København

5.0/5

5.0

peter toquer logo
Kosmetisk Klinik

Plus profil

Flere Relaterede Artikler

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.