fbpx

Populære behandlinger med Botox

Del via:

Kvinde peger på bekymringsrynke på kosmetika

Spørger folk dig om du er sur, uden at du er det?

Så er det måske fordi du har to fremtrædende linjer mellem dine øjenbryn, bekymringsrynker. Da du var yngre, opstod den lodrette linje mellem dine øjenbryn kun når du trak dine øjenbryn sammen. Men nu sidder den fast og er blevet en del af dit ansigtsudtryk.

Når det behandles med Botox, får det musklerne til at slappe af og bekymringsrynken reduceres kraftigt eller forsvinder helt.

Bonuseffekter ved denne behandling er, at eftersom Botox afslapper musklerne ved brynene, oplever mange, der er lysfølsomme, at spændingshovedpiner reduceres. Nogle kosmetiske læger og sygeplejersker mener også at det forhindrer linjen i at blive dybere på kort og længere sigt.

2. Brynløft

Brow lift

Går du rundt med tunge bryn og føler at du ser træt ud?

Så kan du give dine bryn et lille løft med Botox.

Øjenbrynspartiet har to muskler. Den ene trækker nedad og den anden trækker opad – som to elastikker.

Behandlingen virker ved at benytte en bestemt mængde Botox – tilpasset dit specifikke ansigt og behov – i den muskel, der trækker nedad. Dette medvirker til at musklen slapper af, og derved sker et løft af øjenbryn.

Det er ikke en permanent løsning, sammenlignet med en øjenlågsoperation. Men det er en fin løsning, hvis du ikke er voldsomt generet af dine øjenlåg og blot ønsker at se friskere ud.

3. Pandelinjer

Panderynker

Er du holdt op med at tælle linjerne i panden?

De vandrette linjer i panden behandles effektivt med botox.

Ifølge Sundhed.dk er der flere faktorer, der spiller ind ift. hvem der er mere plaget af rynker i panden, og i ansigtet generelt, end andre. Har man f.eks., lys hud er man muligvis også genetisk disponeret for rynker.

Men livsstil spiller også en stor rolle i hvordan vi ældes. Undersøgelser viser, at rygere, solbadning og kost også spiller en stor rolle ift. hvordan og hvor hurtigt vi ældes. Uagtet om det er arveligt eller selvforskyld, er Botox et effektivt middel, til at glatte panden og udviske rynkerne 3 -5 måneder af gangen.

Denne behandling er i øvrigt også blandt de populæreste hos mænd.

4. Næserynker / Bunny Lines

Næserynke

Har du en tendens til at rynke på næsen? Eller smiler du bare hele tiden?

Så er det de små rynker på den øvre del af næsen vi hentyder til.

Nogle personer har dem i højere grad end andre, og vil derfor have dem væk eller reduceret med Botox.

To injektioner på hver side af næseryggen, får musklerne til at slappe af og udglatter eller udvisker næserynkerne.

Ligesom alle andre behandlinger med Botox, varierer dosis og effekt  afhængigt af hvor dybe linjerne er. Den fulde effekt opstår først efter 10 – 14 dage.

5. Nedadvendte mundvige eller Marionette-linjer

Nedadvente mundvige

Går du rundt og ser lidt misfornøjet ud?

Sænkede mundvige er, ligesom bekymringslinjen, den mimik vi typisk laver, når vi er utilfredse, kede af det eller misfornøjede. Nedadvendte mundvige er de linjer der løber i begge sider af ansigtet fra mundvigene og ned mod hagen.

Det er selvfølgelig træls at fremstå misfornøjet, hvis man egentlig er i strålende humør og glad indeni.

En behandling med Botox løsner musklen, der trækker mundvigene nedad. Når effekten indtræder, typisk efter 10 til 14 dage, vil det hæmme aktiviteten i musklerne, furerne bliver mindre markante.

Dette specifikke problemområde kan også med stor succes løses med fillers. Det er er dyrere behandling, men derimod også med en markant længere holdbarhed. Drøft evt. begge muligheder med din behandler og få den bedste vejledning til hvilket middel der egner sig bedst til dig.

6. Tandkødssmil eller Gummy Smile

Tandkødssmil kosmetika

Holder du dig for munden når du griner? 

Så er det rigtig ærgerligt. For grin og smil bør ikke dækkes til. Men hvis du mener at dit tandkæd dominerer billedet, kan det heldigvis afhælpes med botox.

Et tandkødssmil skyldes typisk en overaktiv muskel i overlæben. Overlæbens to muskler aktiveres når vi smiler. De sidder på hver side af næsen.

Ved behandlingen injiceres en minimal mængde botox, så musklen bliver mindre aktiv og overlæben sænkes og dækker mere af dit tandkød.

Er reduktionen ikke tilstrækkelig, kan man supplere behandlingen med 4 mindre botox injektioner omkring næsen for at opnå den fulde effekt.

7. Smilelinjer eller Kragetæer

Smilerynker

Synes du dine smilerynker bevæger sig helt ud til ørerne? 

Selv om smilerynker er et resultat af livets grin og smil, kan de godt dominere dit udtryk. Også når du ikke smiler.

Bare rolig. De kan reduceres med botox.

Behandlingen består af små doser botox, som injiceres ved ydersiden af musklen ved øjets smilerynker og får området til at fremstå mere udglattet. Det ændrer ikke ansigtets mimik og du ser stadig helt normal ud når du smiler eller griner.

Effekten kan opleves 10 til 14 dage efter behandlingen.

Det er en lille og simpel procedure. Den tages derfor ofte i forbindelse med et andet område – typisk panden, for at skabe ligevægt i anti-age behandlingerne i ansigtet.

8. Ekstrem svedtendens

Svedbehandling

Sveder du mere blot ved tanken om at svede? 

Ekstrem svedtendens fra armhuler kaldes Hyperhidrosis, og er en lidelse der rammer 1 – 2% af befolkningen.

En af de bedste og mest udbredte behandlinger er faktisk med botox. Behandlingen virker ved at blokere kommunikationen mellem nerveenderne og svedkirtlerne. Når kommunikationen er brudt, modtager svedkirtlerne ingen form for stimulus fra nervesystemet og svedkirtlerne holder op med at producere sved.

Behandlingen foregår ved, at injiceres en små doser af Botox i armhulerne, hvor det virker lokalt på svedkirtlerne.

Behandlingen er mild, og tager typisk omkring 20 til 25 minutter at udføre.

9. Kraftig tyggemuskel eller Kæbespændinger

find kosmetisk klinik kosmetika

Er din ansigtsform mere firkantet end andres? 

Har du stærke tyggemuskler, kan dit ansigt let fremstå sammenbidt, anspændt og med firkantet udtryk. Det skyldes en markant kæbelinje.

Ved at behandle tyggemusklerne (Masseter) med Botox, er det muligt gøre ansigtet smallere, mere feminint og opnå en v-form.

Botox hæmmer de aktive muskler, hvorved underansigtet kommer til at se slankere og mere feminint ud. Kæbemusklen bliver mere afslappet.

En ekstra bonuseffekt ved behandlingen er, at når Botox får den stærke muskel i kæben til at slappe af, oplever mange at deres tidligere kæbespændinger – og hovedpiner reduceres markant.

 10. Læbeløft eller Lip-Flip

billede af pige med små læber

Har dine læber mere potentiale end det umiddelbart ser ud til?

De fleste opfatter en læbebehandling med læbeforstørrelse. Dette udføres med fillers. Men når læber behandles med Botox, er formålet at afspænde de muskler, der trækker overlæben nedad og indad.

Et læbeløft egner sig til personer, der har læbefylde/ volumen, men en overlæbe der går ned- eller indad over tid.

 

 

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende. Det hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.


Se kildeliste

katalog med hjerte

Find behandlingen her

Clinic Nørgaard

3250 Gilleleje

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

Warberg Klinikken

2650 Hvidovre

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

CS Kosmetisk Klinik

3000 Helsingør

0/5

0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Plus profil

LuxuryTreatments DK

2000 Frederiksberg

5.0/5

5.0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

Klinik Junique

3550 Slangerup

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Unika Koncept

1879 Frederiksberg

0/5

0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Flere Relaterede Artikler

Billede af kvinde der får Botox

Fakta om Botox

Hvad er Botox?  Giften Botulinum toxin type A, er også kendt som mærkevarenavnet Botox. Men der er ligeledes andre godkendte

Læs mere »
Kvinde med bivirkninger efter botox

Bivirkninger ved Botox

Indsprøjtninger med Botox er generelt en sikker og effektiv behandlingsmetode Alvorlige bivirkninger er sjældne, mens mindre og følgende almindelige bivirkninger

Læs mere »

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.