fbpx

PMU Teknikker til bryn

Del via:

Brynteknikker med microblading

Er du også faret vild i de mange udtryk der findes for PMU behandling af bryn?

Her er nogle af de mest populære og omtalt øjenbrynsteknikker til permanent makeup

 

Microblading

Microblading er en teknik, hvor et håndholdt værktøj bruges til at skabe små, hårlignende strøg i huden. Strøgene udfyldes derefter med pigment (farve) for at skabe illusionen af et fyldigere og mere definerede øjenbryn.

 

Pudderbryn ”Powder brows”

Denne teknik skaber et blødt, pudret look ved at påføre bittesmå prikker af pigment (farve) på huden ved hjælp af en maskine. Den skjuler definerede hårstrå og fremstår som et sminket bryn

 

Ombre bryn

Ombre bryn er en mere avanceret version af pudderbryn. Denne teknik går ud på at skabe en gradienteffekt, hvor forsiden af brynet er lysere og gradvist bliver mørkere mod halen.

 

Kombinationsbryn ”Hybrid”

Som navnet antyder, er det en kombination af microblading og pudderbryn. Denne teknik skaber hårlignende strøg foran på brynet og resten af brynet udfyldes med en puddereffekt.

 

Husk at vælge en lovligt registreret klinik og kosmetisk tatovør, der bruger sikkert og sterilt udstyr for at minimere risikoen for infektion eller andre komplikationer. Hvis klinikken IKKE fremgår på kosmetika.dk, er det dit ansvar at tjekke om klinikken er registreret hos Sikkerhedstyrelsen her.

Flere Relaterede Artikler

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Nyheder om godkendte skønhedsklinikker

Hver måned modtager du en kort artikel om et udvalgt emne, aktuelle events, kampagner og relevant information om din sikkerhed.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, siger du ja tak til at modtage markedsføringsmateriale fra Kosmetika, herunder informationer om samarbejdspartnere. Dine oplysninger deles ikke med disse parter men benyttes kun i Kosmetikas favør til at vise dig kampagner og informationer fra samarbejdspartnere. Du kan til enhver tid afmelde dig via linket i bunden af nyhedsbrevene.

find kosmetisk klinik kosmetika

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om Glow - kollagen fra Vild Nord.
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.