fbpx

Mikrosklerosering

Del via:

Kvinde med karsprængninger der undersøges for behandling med Mikrosklerosering

Mikrosklerosering er en kosmetisk behandling, der anvendes til behandling af åreknuder.

Karsprængninger og åreknuder på benene behandles bedst med såkaldte mikroinjektioner, også kaldet mikrosklerosering.

Behandlingen foregår ved at indsprøjte et lægemiddel direkte i de små årer, ved hjælp af en helt tynd nål. Det får blodkarrene til at lukke og trække sig sammen. Kroppen vil derefter fjerne dem med tiden. Karsprængningerne vil efter behandlingen forsvinde efter et par uger, men der det kræver  ofte ml. 1 til 3 behandlinger, afhængigt af størrelsen på karsprængningerne og mængden, for at opnå et tilfredsstillende resultat.

Behandleren skal være autoriseret til at udføre behandlingen. Det tager ca. 30- 60 min. at udføre og indebærer ingen ”nedetid. Man kan derfor fortsætte sine daglige gøremåk, umiddelbart efter behandlingen.

Mikrosklerosering er en sikker, effektiv og smertefri behandling, der normalt tager omkring 30-60 minutter at udføre.

 

Bivirkninger

Nogle patienter kan opleve mindre bivirkninger, såsom blå mærker, hævelse eller smerter på injektionsstedet. Men det er forventeligt og forsvinder igen inden for nogle dage.

 

Mikrosklerosering er en eftertragtet behandling, fordi den er mere skånsom end andre traditionelle metoder til behandling af åreknuder. Tidligere blev åreknuder normalt behandlet ved at fjerne den berørte vene kirurgisk eller ved hjælp af en laser. Disse behandlinger er mere smertefulde og bekostelige, da de kræver et længere behandlingsforløb.

 

Bemærk

Mikrosklerosering er ikke egnet til alle med åreknuder. Det kan ikke anvendes til behandling af større åreknuder og karsprængninger – kun de mindre, som er under 3 mm i diameter. Det bør heller ikke anvendes på patienter med visse sundhedsmæssige problemer, såsom blodpropper, infektioner eller allergier over for medicin.

 


 

Beslutter du dig for en behandling, skal du huske at tjekke om klinikken er registreret til at udføre behandlingen hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

En registreret klinik har en autoriseret læge tilknyttet. Oplever du bivirkninger, er der en læge tilstede, der kan vejlede og hjælpe dig.

Finder du en klinik her på kosmetika.dk – har vi tjekket klinikkens registreringer for dig.

Flere Relaterede Artikler

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.