fbpx

Mest benyttede Botox producenter i branchen

Del via:

Billede af botox flasker

De mest anvendte og FDS godkendte botox producenter

Ved du hvilket mærke de bruger på din klinik? Og vidste du at du med tiden kan blive resistent over for det samme mærke, fordi din krop afviser midlet?

Hvis du er meget glad for dine botox behandlinger, er det en god idé at vide, hvilket mærke du bliver behandlet med – og hvad du måske skal skifte til en dag.

De mest udbredte mærker, der benyttes i branchen for kosmetiske behandlinger beskrives her. De er alle FDA godkendte og behandlinger med Botox har været benyttet i over 30 år. Dog med undtagelse af Xeomin, som er det nyeste middel på markedet.

Om Botox og Vistabel
Lægemidlet Botox og Vistabel bruges til kosmetiske formål. Botox og Vistabel produceres af de amerikanske, ALLERGAN.

Allergans produkt var blandt de første og førende på markedet. Derfor kaldes midlet i daglig tale blot “Botox” uanset hvad mærke eller brand der står på flasken. Så længe hovedingrediensen er, Botulinum Toxin Type A, er forbrugeren ligeglad med producenten.

Om Dysport og Azzalure
Dysport er et fransk botox produkt. Firmaet bag hedder Galderma. De er også firmaet bag fillerproduktet Restylane

Hovedingrediensen er ligesom de øvrige mærker også Botox. Det kan være billigere i indkøb for klinikkerne, men kræver til gengæld en større dosis for at opnå samme effekt som ved Botox og Dysport. Så det går i sidste ende lige op. Det er ofte et præference- eller prisspørgsmål som klinikken afgører.

Om Xeomin
Xeomin er den tysk-producerede variant af “Botox”. Firmaet bag produktet hedder Merz Aaesthetics. Stadig samme hovedingrediens, Botulinum Toxin Type A.

Denne adskiller sig fra de andre mærker, fordi den den ikke indeholder protein. Det betyder at risikoen for en allergisk reaction reducers yderligere.

Idet risikoen for allergiske reaktioner er under 1%, er det ikke en afgørende forskel fra de andre mærker.

 

Find behandlingen her

Fillox®City2

2630 Taastrup

0/5

0

fillox logo
Kosmetisk Klinik

Plus profil

Smooth Aalborg

9000 Aalborg

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Smooth Østerbro

2100 København

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Clinic Nørgaard

3250 Gilleleje

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

Smooth Aarhus

8000 Aarhus

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Smooth Odense

5000 Odense

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Flere Relaterede Artikler

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.