fbpx

Medicinsk vægttab med Wegovy

Del via:

Vægttab med Wegovy
Medicinsk vægttab er ikke en kosmetisk behandling, men et lægemiddel der hjælper med vægttab. Det er et behandlingsforløb, som nogle kosmetiske klinikker er begyndt at tilbyde og som et stigende antal brugere søger oplysninger om. Især Wegovy. Derfor skriver vi lidt om emnet her.

Som navnet antyder, anvendelse af medicin til at hjælpe overvægtige personer med at tabe sig. Det er receptpligtig medicin, som udelukkende må udskrives af en læge.

Formålet med medicinsk vægttab er ikke kun æstetisk, men derimod at forbedre en overvægtiges sundhed og derved reducere risikoen for vægtrelaterede sygdomme, såsom type 2-diabetes, hjertesygdomme og visse typer for kræft.

Receptpligtig Medicin til Vægttab
Der er mange forskellige typer af receptpligt medicin der benyttes til vægttab. Nogle af de mest aktuelle og omtalte i medierne er Wegovy og Ozempic, som begge er fremstillet af Novo Nordisk. De efterligner hormonet GLP-1, der øger mæthedsfølelsen og derfor også reducerer appetit.

Både Wegovy og Ozempic er godkendt af EU-Kommissionen.

Et medicinsk vægttab er receptpligtig medicin, som udelukkende må udskrives af en læge. For nogle kan det en mindre risikofyldt behandling som alternativ til kirirgisk fedmekirurgi som f.eks. et gastrisk bypass.

Flere undersøgelser viser, at succesen med medicinsk vægttab, afhænger af evnen til at skabe vedvarende livsstilsændringer med sund og fedtfattigere kost kombineret med motion. For personer som er fysisk begrænsede, kan medicinsk vægtabssmidler være et livslangt forløb.

Find behandlingen her

Warberg Klinikken

2650 Hvidovre

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

N´finity Beauty Randers

8920 Randers

0/5

0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Plus profil

N’finity Beauty Viborg

8800 Viborg

0/5

0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Plus profil

N´finity Beauty Herning

7400 Herning

0/5

0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Plus profil

N’finity Beauty Køge

4600 Køge

0/5

0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Plus profil

Flere Relaterede Artikler

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.