fbpx

Kan man fortryde sin PMU behandling?

Del via:

Dame fortryder sin kosmetiske tatovering

Ja, det er muligt at fortryde behandlinger med permanent og semi-permanent make-up. Det er under forudsætning af, at produkterne der benyttes er godkendt til kosmetisk tatovering.

Microblading er blandt de mest udbredte og er en semi-permanent kosmetisk behandling. Det betyder at resultaterne kan vare alt fra 6 måneder til 2 år, afhængigt af forskellige faktorer som hudtype, livsstil og efterbehandling.

Er du utilfreds med resultatet, har du nogle forskellige muligheder.

1
Kontakt din behandler

Start med at kontakte din kosmetiske tatovør for at afklare, om der kan foretages justeringer af brynenes form, farve eller tæthed. De fleste behandlere tilbyder en touch-up eller korrektionssessioner for at hjælpe dig med at opnå dit ønskede look.

Hvis du stadig vil fortryde din behandling helt, er der flere måder at gøre det på.

2

Laser

Fjernelse af pigmentering med laser er den mest effektive metode til at fjerne uønsket microblading. Laseren bryder pigmentpartiklerne i huden op, som derefter absorberes og elimineres af kroppens immunsystem. Behandlingen er effektiv, men kræver oftest flere omgang med 6 til 8 ugers mellemrum. Så det er bekosteligt og kræver tålmodighed.

3

Saltvandsopløsning

Saltvandsopløsning er en anden metode til at fjerne uønsket mikroblading. Det går ud på at bruge en speciel saltvandsopløsning til at skabe en sårskorpe over det behandlede område, som til sidst falder af og tager noget af pigmentet med sig. Denne metode kan være billigere end laser, men den kan også kræve flere omgange og kan være mere smertefuld.

4

Kamuflering

Har du hverken råd, tålmodighed eller mod på ovenstående metoder, er den sidste udvej at dække det med makeup eller afblegning af øjenbryn. Dette kan være en midlertidig løsning, mens du venter på, at microbladingen falmer naturligt.

Flere Relaterede Artikler

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.