fbpx

Hvem bør ikke behandles med Permanent Makeup

Del via:

Pige aviser behandling med PMU

Her er de hyppigste årsager til at fravælge en kosmetisk tatovering (PMU)

1

Du er gravid eller ammende

2

Hvis du er under 18 år. Det gælder iøvrigt ALLE kosmetiske behandlinger i Danmark.

3

Keloid-ar. Fortykket ar, der strækker sig ud over arrets oprindelige område, og som opstår flere måneder efter skaden

4

Hvis du tager blodfortyndende midler eller har blødningsforstyrrelser

5

Har fået en Botox eller fillerbehandling inden for de sidste 2 uger. Det er bedst at vente 2 uger, før du får påbegynder en PMU behandling, så det ikke påvirker resultatet af dine tidligere kosmetiske behandlinger.

6

Hvis du er solskoldet eller har dermatitis. Du skal være fuldstændig helbredt fra begge disse før din aftale, for hvis ikke, vil din hud flage, hvilket resulterer i tab af pigment fra microblading.

7

Hvis du har fået en kemisk peeling, ansigtsbehandlinger, mikrodermabrasion 4 uger før. I så fald vil din hud være tynd og følsom. Ved afskrælning fjernes det øverste lag af huden og vil resultere i tab af pigment i dine behandling med pigmenter.

8

Hvis du er allergisk over for Nikkel, Lidokain eller Adrenalin. Til behandlingen benyttes en klinge lavet af nikkel og de bedøvende midler indeholder typisk både Lidocain og Adrenalin.

9

Hvis du er Diabetiker, skal du overveje det en ekstra gang, da du heler langsommere og kan være mere udsat for infektion end andre.

10

Har fået kemoterapi inden for det sidste år. I så fald dit immunsystem svækket og du har en større risiko for at få infektion.

 

Hvem egner sig ikke til kosmetisk tatovering (PMU)

Mange lægemidler har en blodfortyndende virkning på kroppen. Så det er altid en god idé at spørge din egen læge til råds, hvis du er fast medicineret.

Better safe than sorry.

Find behandlingen her

Flere Relaterede Artikler

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.