fbpx

Hvem bør ikke behandles med IPL, Laser og Ultralyd

Del via:

billede af Laser, IPL og Ultralyd kosmetika

Hvem bør IKKE behandles med laser, IPL og ultralyd?

  • Du er under 18 år
  • Er gravid
  • Er solbrændt eller mørk i huden
  • For nyligt har indtaget medicin, som gør huden tynd, lysfølsom mm. Det gælder for eksempel Tetracyklin, Isotretinoin, Binyrebarkhormon m.fl.  
  • Har eksem i udbrud, hudkræft eller andre hudlidelser.
  • Hvis du har implantater af metal eller Pacemaker
  • Tager blodfortyndende medicin
  • Har silicone i behandlingsområdet

Din sikkerhed dit ansvar

Inden behandlingen bør din behandler spørge ind til evt. allergier, medicinforbrug, tidligere hudlidelser, infektioner og soleksponering.

Der er forskellige typer medicin og midler, som gør huden mere lysfølsom og derved ikke tåler behandlinger laser eller IPL. Det gælder for eksempel medicin med tetracykliner, som bl.a. benyttes til behandling af akne. Fortæl derfor altid din læge eller behandler, om du tager noget medicin.
Er man solbrændt eller mørk i huden, bør man ikke behandles med laser eller IPL. Det øger risikoen for at blive forbrændt. Dels gør det ondt, men det kan også give brandsår, pigmentfejl og i værste fald vedvarende ar ved de behandlede områder.

Det er derfor vigtigt, at der altid laves en test eller grundig analyse af din hud, før hver behandling påbegyndes. På den måde sikrer du dig, at behandlingen tilpasses til dit specifikke behov.

Flere Relaterede Artikler

Kvinde modtager behandling med HiFu ultralyd

HiFu behandling

HIFU står for High Intensity Focused Ultrasound High-Intensity Focused Ultrasound (HIFU) er en ikke-invasiv kosmetisk behandling, der bruger ultralydsteknologi til

Læs mere »

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.