fbpx

Historien bag Botox

Del via:

Historien bag botox

Behandlinger med Botox er én af de populæreste når det kommer til reduktion af rynker. Alene i USA er der udført over 100 mio. behandlinger med Botox, siden det blev godkendt i 2002. Netop i år (2022) er det præcis 20 år siden, at Botox blev godkendt af de Amerikanske sundhedsmyndigheder til kosmetiske behandlinger.

Men Botox blev oprindeligt benyttet til at korrigere skeløjede og folk med muskelspasmer. Botox i den form som vi kender produktet i dag, det kan en patient i 1980’erne tage æren for. Hun var i behandling for muskelspasmer, og fik lov til at få sprøjtet botox ind i hendes pandelinjer som første testperson.

Botoxbehandlingen glattede hendes ansigt og Botox er siden da, blevet det mest anvendte middel i verden til at få et yngre og friskere udseende.

Botox er udvundet af jordbakterier. De mest gennemtestede og benyttede lægemidler med det aktive stof Botulinum Toksin Type A er; Botox, Vistabel, Dysport og Azzelure.  

Find behandlingen her

Fillox®City2

2630 Taastrup

0/5

0

fillox logo
Kosmetisk Klinik

Plus profil

Smooth Aalborg

9000 Aalborg

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Smooth Østerbro

2100 København

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Clinic Nørgaard

3250 Gilleleje

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

Smooth Aarhus

8000 Aarhus

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Smooth Odense

5000 Odense

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Flere Relaterede Artikler

Billede af kvinde der får Botox

Fakta om Botox

Hvad er Botox?  Giften Botulinum toxin type A, er også kendt som mærkevarenavnet Botox. Men der er ligeledes andre godkendte

Læs mere »
Kvinde med bivirkninger efter botox

Bivirkninger ved Botox

Indsprøjtninger med Botox er generelt en sikker og effektiv behandlingsmetode Alvorlige bivirkninger er sjældne, mens mindre og følgende almindelige bivirkninger

Læs mere »

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.