fbpx

Fakta om Microblading – PMU

Del via:

Pige får tatoveret bryn med microblading teksnik

Det er ret vildt, hvordan PMU er vundet frem gennem de sociale medier de sidste par år.

Men ikke alle ved eller forstår de mange udtryk, teknikker og muligheder, eller hvordan det adskiller sig fra de klassiske tatoveringer vi kender mere til.

Overvejer du en behandling af bryn, læber eller andet, skal du derfor først forstå mulighederne der passer til dit behov. For der er forskellige at vælge mellem. Derefter er der alle forholdsreglerne og information om din sikkerhed. For selvom det er semi-permamente behandlinger, er det i dit ansigt og ikke sådan liiige at fortryde.

 

Hvad er Microblading helt præcist?

Fra selve navnet er vildledes man måske til at tro, at microblading ikke er en tatoveringsproces. Men når et farvepigment placeres i huden (med en hvilken som helst enhed), er det en tatoveringsproces – og derfor også reguleret af Sundhedstyrelsen. Microblading er bare et andet navn for permanent makeup (herefter PMU), ligesom mikropigmentering, kosmetisk tatovering m.fl. Men det har sit navn efter den håndholdte teknik, med et særligt blad der meget præcist kan tegne fine hårfine linjer til formålet.

Microblading er en permanent behandling/ tatovering. Så selvom der står “semi-permanent” i beskrivelserne eller annoncerne, er det ikke nøjagtigt. Når først et pigment er i huden, bliver det dér – også i falmet tilstand. Ingen kan forudsige hvornår den tatoverede farve forsvinder – eller falmer. Men den varer ikke for evigt og er mere overfladisk end en klasisk tatovering.

Microblading er en af de ældste tatoveringsteknikker, der findes. Værktøjet som benyttes til behandlingen, består af en stribe fine nåle for enden af bladet. Dette blad dyppes i pigmentet og skærer gennem huden for at afsætte farven. Der er forskellige typer nålegrupperinger, som bruges til at opnå forskellige effekter.

 

At blive tatoveret, som microblading er, er en alvorlig overvejelse og beslutning. Microblading er en avanceret teknik, som kræver meget øvelse, uddannelse og gerne erfaring. Hvis klinikken IKKE fremgår på kosmetika.dk, er det dit ansvar at tjekke om klinikken er registreret hos sikkerhedstyrelsen.

Flere Relaterede Artikler

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.