fbpx

Eftertragtede peeling behandlinger

Del via:

Pige for kemisk peeling behandling i ansigtet

Hvad egner kemisk peeling sig til?

Der er utallige typer af kemisk peeling-behandlinger, som hver og især er tilpasset forskellige problemområder. De mange varianter er alle effektive og opdelt i 3 styrker eller kategorier, afhængigt af hvor stort “et problem” de skal løse. Jo større hudproblemet er, jo stærkere skal behandlingen være. Det vil også sige, at jo lavere PH værdien er, jo stærker er midlet.

Overfladisk peeling
Denne type peeling bruger en mild syre, såsom glykolsyre eller salicylsyre, til at fjerne det øverste lag af døde hudceller. Denne peeling er særligt egnet til behandling af:

  • Mindre solskader
  • Urenheder
  • Fine linjer

 

Mellem peeling
Denne type peeling bruger stærkere syrer, f.eks.trikloreddikesyre eller mandelsyre, til at fjerne de øverste og midterste lag af huden. Denne peeling kan bruges til at behandling af:

  • Moderat solskadet hud
  • Mellemdybe akne ar
  • Mellemdybe rynker og fine linjer

Dyb peeling
Denne type peeling er den kraftigste og må udelukkende udføres af Dermatologer/ hudlæger, da det består af kraftige syrer, f.eks. fenol. Be, til at fjerne det øverste lag af huden samt en del af det midterste lag af huden. Denne peeling kan bruges til behandling af:

  • Alvorlig solskadet hud
  • Dybe rynker
  • Dybe ar

 

Det er vigtigt at få vejledning på en registreret klinik og af en kvalificeret kosmetisk behandlander eller hudlæge. Kun de kan beslutte hvilken type samt styrke der passer bedst til dine individuelle behov og mål.

Regler gældende for de mellemstærke (og naturligvis stærke) behandlinger er, at behandleren skal være autoriseret hos Styrelsen for patientsikkerhed, og at der skal være en konsultation forud for behandlingen.

Der er en risiko for bivirkninger forbundet med kemisk peeling, og du skal altid følge de instruktioner og retningslinjer som din behandler giver dig, for at opnå de bedste resultater og minimere risikoen for komplikationer.

 

Bemærk: I Danmark skal man være fyldt 18 år, for at få foretaget en kosmetisk behandling

Flere Relaterede Artikler

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Nyheder om godkendte skønhedsklinikker

Hver måned modtager du en kort artikel om et udvalgt emne, aktuelle events, kampagner og relevant information om din sikkerhed.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, siger du ja tak til at modtage markedsføringsmateriale fra Kosmetika, herunder informationer om samarbejdspartnere. Dine oplysninger deles ikke med disse parter men benyttes kun i Kosmetikas favør til at vise dig kampagner og informationer fra samarbejdspartnere. Du kan til enhver tid afmelde dig via linket i bunden af nyhedsbrevene.

find kosmetisk klinik kosmetika

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om Glow - kollagen fra Vild Nord.
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.