fbpx

Cosmelan behandling

Del via:

billede af cosmelan peeling maske på kvinde

En peeling der depigmenterer og egner sig til de fleste hudtyper

(PH-værdi over 3) Må foretages af kosmetologer med uddannelse i den konkrete behandling. Kræver ikke autorisation at udføre.

En Cosmelan Peeling er en 2-delt behandling og klassificeres som både mellem og mild. Den første og mest kraftige maske skal påføres af en kosmetolog eller uddannet sundhedsperson. Den anden del af behandlingen, Cosmelan 2 – foregår hjemme i ugerne efter, med de midler og cremer, du har modtaget på klinikken i forbindelse med behandlingen.

Cosmelan påvirker øverste lag af huden. Der kommer en let afskalning af huden, hvorefter der dannes ny og forbedret hudtone og struktur.

Masken skal sidde på i 8 til 12 timer.

Særligt egnet til; 

Alle former for pigmentforandringer. Herunder mørke skjolder på huden (Melasma), solskader, hormonforandringer osv.

Behandlingen er, i modsætning til øvrige peelinger, egnet til alle hudtyper, da den kan tilpasses sart- eller robust hud.

Procedure: 

  • Cosmelan 1- masken smøres i ansigtet.
  • Baseret på den forudgående analyse af din hud, skal masken blive siddende ml. 8 og 12 timer
  • Du kan tage hjem (stadig iført den brunlige maske) og vasker den selv af, når tiden er gået.
  • Efterfølgende smøres den helende creme, som er udleveret af klinikken, i ansigtet, for at berolige huden

 

Hjemmeproceduren med Cosmelan 2 starter 48 timer efter masken (påført af klinikken) er vasket af.

Cosmelan 2 består af en creme, der skal bruges hver morgen og aften tre måneder efter behandlingen. Sideløbende fortsætter man med at anvende den helende creme og solcremen med SPF 130.

Flere Relaterede Artikler

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Nyheder om godkendte skønhedsklinikker

Hver måned modtager du en kort artikel om et udvalgt emne, aktuelle events, kampagner og relevant information om din sikkerhed.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, siger du ja tak til at modtage markedsføringsmateriale fra Kosmetika, herunder informationer om samarbejdspartnere. Dine oplysninger deles ikke med disse parter men benyttes kun i Kosmetikas favør til at vise dig kampagner og informationer fra samarbejdspartnere. Du kan til enhver tid afmelde dig via linket i bunden af nyhedsbrevene.

find kosmetisk klinik kosmetika

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om Glow - kollagen fra Vild Nord.
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.