fbpx

Behandlingsområder med Fillers

Del via:

find kosmetisk klinik kosmetika

Læber

Asymmetriske eller smalle læber?

Så kan filler i læberne måske være det rette for dig. Unge mennesker ønsker ofte at korrigere læbernes symmetri og / eller øge volumen, mens ældre ønsker volumen tilbage – gerne med et naturligt resultat.

Andenæb og fiskemunde hører fortiden til og fremkommer kun ved inkompetente behandlere. Professionelle kosmetiske sygeplejersker er dygtige til at skabe de læber man ønsker sig med de nyeste teknikker.

Behandling af læber er for alle, der ønsker at;

  • Få mere fylde i læberne
  • Tilrette asymmetri
  • Sænke læber, som ruller op, når du smiler
  • Mundvige der vender opad – og ikke nedad
  • Forbedre udtryk ved ganespalte

 

Ønsker man et naturligt resultat efter en læbeforstørrelse, er tommelfingerreglen at forholdet mellem over og underlæbe skal være ca. 1:1.6. Dvs. underlæben skal være lidt større end overlæben.

Effekt af en læbebehandling sker øjeblikkeligt. Det endelige resultat ses først efter et par uger, når filleren er faldet til under huden.

Varigheden varierer. Normen er op til 6 måneder efter første behandling. Lidt længere varighed ved efterfølgende behandlinger.

 

Panderynker

Kvinde behandles med filler

Genstridige rynker, som botoxbehandlingen ikke kunne klare?

Botox er det foretrukne middel mod rynker. Men ved meget dybe eller behandlingsresistente rynker i panden eller mellem brynene, kan der lægges en fin overfladefiller i rynkerne.

Det endelige resultat kan først opleves efter et par uger, når filleren er faldet til under huden.

Varigheden varierer. Normen er op til 6-8 måneder efter første behandling.

 

Hudforbedring (Skinbooster)

Skinbooster

Fine linjer eller mangel på glød i huden?

Skinbooster er en injektionsbehandling designet til at forbedre hudens kvalitet, øge fugtniveauet og give huden mere glød. En skinbooster anvendes til at forbedre hudens glathed, minimere fine linjer og rynker. Skinboostere består af Hyaluronsyre og er beslægtet med en mild filler.

Skinbooster fåes både med Restylane, Ejal 40 og Juvederm . Alle behandlinger er effektive og booster dannelsen af kollagen- og elastinfibre. Det kan beskrives som, at huden smøres med creme indefra. Ansigtet er ikke det eneste område der kan nyde godt af behandlingen. Hænder, hals, og halsudskæringen er også områder, der med fordel kan behandles.

Effekten ses endeligt efter 2-4 uger, hvor hudens elasticitet, glathed og fugtbalance forbedres markant. 

Skinbooster injiceres med en tynd nål og i meget små doser under huden. Syren trækker væske til sig, og resulterer i en langvarig og dybdegående fugtning af huden indefra. Det anbefales ofte, at der skal 2 til 3 behandlinger til for at opnå det bedste resultat.

 

Næsekorrektion

Pige utildreds med sin næsen

Bump eller udhuling på næseryggen? 

I så fald kan fillers, typisk Restylane eller Juvéderm, fylde, udrette eller udjævne ulighederne, som du ikke er tilfreds med. Mange tror at et kirurgisk indgreb ”Nose Job”, er den eneste udvej. Men næsebehandlingerne med fillers kan fungere som en smagsprøve, eller et alternativ til det permanente kirurgiske indgreb. Der er ingen nedetid forbundet med behandlingen – udover en smule hævelse de første par dage.

Erfarne behandlere kan modellerer konjekturen med fillers, så næsens profil synes smallere eller mindre. En bred næse kan f.eks. fremstå ”smallere” ved at løfte næseryggen. Her ændrer man dimensionerne på næsen og derved opfattes næsen optisk mindre.

Der kan være en smule ubehag forbundet med behandlingen, men der kan bruges lokalbedøvelse. Effekten ses med det samme. Der opstår en smule hævelse, men det lægger sig igen efter et par dage.

Behandlingens holdbarhed er mellem 6-12 måneder.

 

Mørke rander under øjnene

Mand med rander under

Ser du træt og uoplagt ud? Også når du er frisk og veludhvilet?

I så fald vælger mange, med succes, at få behandlet de mørke rander med fillers. De mørke eller dybe rander, udbedres med et par enkelte stik i huden.

Randerne opstår ofte ved uddybning under øjnene, der skaber en mørk skyggevirkning. Her kan en overfladefillers f.eks. ophæve nedsynkningen i huden, reducere skyggen og derved få udtryk til at fremstå friskere. Hos nogle er de mørke rander under øjnene medfødt. Hos andre opstår det senere i livet. Men som udgangspunkt skyldes det, at huden under øjnene er tynd – og bliver endnu tyndere med alderen. De fine blodkar ses tydeligere igennem huden og opleves som en mørk rand.

En kombination af synlige blodkar og fremtrædende øjenmuskulatur giver et ekstra hult udseende under øjnene. Hvis øjenomgivelserne samtidigt er løs og kreppet, fremstår man træt.

Effekten af behandlingen varer normalt 1 – 1 ½ år. Det anbefales at gentage behandlingen med en mindre mængde af filler-produktet efter ca. 3/4 år.

HUSK: I Danmark skal man være 18 år for at få foretaget kosmetiske behandlinger.

Find behandlingen her

Warberg Klinikken

2650 Hvidovre

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

CS Kosmetisk Klinik

3000 Helsingør

0/5

0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Plus profil

LuxuryTreatments DK

2000 Frederiksberg

5.0/5

5.0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

Nordic Privathospital

2300 København

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

Kosmetisk Klinik Tenna Plesner

8722 Hedensted

5.0/5

5.0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Plus profil

Cosmetica

1422 København

0/5

0

logo Cosmetica
Kosmetisk Klinik

Plus profil

Flere Relaterede Artikler

Kvinde utilfreds med rynker

Skinbooster

Hvad er en skinbooster og hvad egner det sig til? En kosmetisk skinboosterbehandling er en minimalt invasiv procedure, som er

Læs mere »

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.