fbpx

Tynde øjenbryn

Del via:

Kvinde med tynde lyse bryn skal behandles med PMU
Tynde bryn kan skyldes forskellige årsager såsom overplukning, brug af for skarpe eller slidte pincetter, eller endda genetiske faktorer.

Hvis du har tynde eller meget lyse bryn, findes der flere metoder for at opnå et mere fyldigt udtryk. Du kan farve dem selv med brynfarve, eller få det gjort hos en proffessionel. Derudover kan du også overveje en kosmetisk tatovering, også kaldet permament makeup (PMU). Her benyttes metoder som microblading eller ombre shading, som kan give længerevarende resultater.

Det er vigtigt at huske på, at bryn er en vigtig del af ansigtets symmetri og udseende, så det er bedst at vælge en behandling, der passer til din personlige stil og præferencer.

 


Relevante Kosmetiske Behandlinger


Permanent makeup (PMU)

Kvinde for PMU Powder brows

 


 

Beslutter du dig for en behandling, skal du huske at tjekke om klinikken er registreret til at udføre behandlingen hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

En registreret klinik har en autoriseret læge tilknyttet. Oplever du bivirkninger, er der en læge til stede, der kan vejlede og hjælpe dig

Finder du en klinik her på kosmetika.dkhar vi tjekket klinikkens registreringer for dig.

 


 

Flere Relaterede Artikler

Man ser kigger på sit hårtab i spejlet

Hårtab

Hårtab er en tilstand der kan ramme begge køn og i alle aldre Det kan påvirke en persons selvtillid og

Læs mere »
Tyndt hår og hårtab

Tyndt hår og hårtab

Ved udtrykket ”Tyndt hår” refereres typisk til hår, der mangler volumen, tæthed og fylde. Håret fremstår slapt, fladt og skrøbeligt

Læs mere »

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.