fbpx

Spørgsmål og Svar om PMU behandlinger

Del via:

spørgsmål og svar

Gør microblading (PMU) ondt

Det kan være lidt ubehageligt. Det beskrives som en kradsende fornemmelse. Man kan bede om mild bedøvelse før behandlingen. Især ved PMU behandling af læber.

 

Er behandling permanent

Både ja og nej. Hvor godt pigmentet sætter sig, afhænger af hud, teknik og behandlingsområde. Hos nogle forsvinder det helt, mens andre blot oplever at det falmer over tid. Men det holder ikke for evigt. Microblading kaldes derfor for semi-permament.

Ved microblading benyttes en anden teknik og pigment end ved en traditionel tatovering. Det betyder, at den kosmetiske tatovering ikke er så dyb som en kropstatovering, og efterhånden som huden regenererer, vil farven på dine bryn (eller læber) falme. Derfor anbefales det at vedligeholde resultat ca. én gang om året eller når det er nødvendigt.

 

Hvad er forskellen mellem semi-permanent og permanent makeup?

Permanent makeup: Pigment aflejres dybere ind i hudens hudlag ved hjælp af minimum 3-benede nåle. Det er en mere aggressiv applikation, der resulterer i mere smerte og potentiel ardannelse.

Kan holde mellem 5-10 år. Resultaterne er svære at fortryde og er mere genstridige, såfremt de det fjernes med laser. På grund af kroppens kemi (surhed) af huden, er der en stor chance for, at farve/ pigmentet gradvist ændrer farve.

 

Semi-permanent makeup: Farven/ Pigmentet stikker mere overfladisk i huden og kun med en enkelt nål. Kan holde mellem 1-3 år. Touch-ups er nødvendige for at bevare farvens form og farvetone.

Farven bliver lysere og falmer ud, før den har en chance for at skifte til en primal farve (blå eller rød).

 

Hvad er Microblading?

Microblading er en form for kosmetisk semi-permanent makeup, der udføres ved hjælp af et manuelt (ikke en maskine) håndholdt værktøj, sammensat med meget fine nåle, der ligner formen af et blad (vi kalder det et mikroblad), til at håndtegne hvert enkelt hårstrå samtidigt med at pigmentet implementeres i huden.

Hvert nyt hårstrå, der tegnes, er beregnet til at simulere kundens naturlige øjenbrynshår og problemfrit blande det med de eksisterende bryn. Formålet er at tilføje farve og illusionen om fylde, hvilket resulterer i et meget naturligt resultat. En erfaren og uddannet behandler, vil designe en form med dertilhørende farve, der komplementerer dit ansigt og din personlighed.

Der er flere forskellige tilgange til Microblading. Der er 1D øjenbryn, hvor hårstrøg alle går i én retning. Der er 3D øjenbryn, hvor hårstrågene lægges ud i et bestemt mønster på tværs af øjenbrynsryggene, hvilket skaber en 3-D effekt. Spørg din kosmetiske tatovør, hvilken teknik han eller hun mestrer.

 

Find behandlingen her

Permanent Makeup Fyn

5800 Nyborg

0/5

0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Tatovør

Plus profil

M Copenhagen

1464 København

5.0/5

5.0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

Skin by A

7000 Fredericia

0/5

0

Kosmetisk Tatovør

Plus profil

Strandens Hudpleje

2660 Brøndby Strand

5.0/5

5.0

Kosmetisk KlinikKosmetisk Tatovør

Brows By B.E

3000 Helsingør

5.0/5

5.0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Tatovør

Plus profil

Nordic Skincare

4600 Køge

0/5

0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Plus profil

Flere Relaterede Artikler

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.