fbpx
Kosmetisk Klinik
Registreret hos Styrelsen

Tu

5.0/5

5.0

Profil

Anmeldelser

Beskrivelse

Tú er en skønhedsklinik i hjertet af Nørrebro lige ved Sankt Hans Torv. Klinikken tilbyder laser hårfjerning med diode laser. Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed og har en hudlæge tilknyttet, som er din garanti for en tryg og sikker oplevelse. Har du fået lyst til at høre mere om klinikkens behandlinger, kan du kontakte klinikken på telefon. Du er også velkommen til at booke en tid til en gratis konsultation.

Behandlinger, som klinik eller salon er registreret til at udføre

Godkendt klinik Ikon

Klinikken har ingen aktive kampagner...

Åbningstider

Mandag

10:00 - 17:00

Tirsdag

10:00 - 17:00

Onsdag

10:00 - 17:00

Torsdag

10:00 - 17:00

Fredag

10:00 - 17:00

Lørdag

10:00 - 14:30

Søndag

Lukket

Adresse

Fælledvej 13, 2200 København

Fælledvej 13, 2200 København

Login og BEDØM Klinikken

Tilføj stjerner

 

Din bedømmelse bliver offentliggjort. Derfor er det aldrig acceptabelt at inkludere en anden persons personlige oplysninger, herunder navne, telefonnumre og andet der kan bruges til at identificere en anden person. Kosmetika forbeholder sig derfor retten til at fjerne bedømmelser der ikke; respekterer persondata, er saglige, er formuleret i en ordentlig tone eller fremstår oprigtige.

BEDØMMELSER

5.0/5

5.0

5/5

Alt i en

Hos TÚ/Sandra får jeg både ordnet hår, bryn og laserbehandlinger.
Sandra giver sig god tid til at udføre sit arbejde med omhu. Forstår hvad jeg vil, når jeg ikke engang selv ved det og udføre ikke noget hun ikke kan stå inde for, hverken kvalitetsmæssigt eller æstetisk. Sandras faglige integritet er kommet til udtryk flere gange gange når sandra byder ind med sine erfaringer iforhold til mine forstillinger eller nogen gange direkte siger fra overfor mine, til tider, urealistiske og uhensigtmæssige ønsker😂❤️ Alt dette vidner for mig om at sandra arbejder med hjertet og ikke går på kompromis med kvalitet. Derfor stoler jeg blindt på sandra og tør give hende frie tøjler❤️

Mais

26-09-2023

5/5

Lækker skønhedsklinik

Jeg er en trofast kunde hos klinik Tú efter at have set de effektive resultater. Jeg bliver både klippet og er igang med hair BOTOX behandling. Jeg er yderst tilfreds, ikke nok med det så har klinik Tú de lækreste hårprodukter for hele familien. Kan varmt anbefales.

Dalal

26-09-2023

5/5

Efiktiv laser behandling

Hos tù får man laser behandlinger som rent faktisk virker. Jeg har tidligere gået i laser forløb hvor jeg ikke fik den store effekt, men efter at havde startet forløb hos tù ved Sandra kan jeg snart kalde mig næsten ‘hårfri’ som er hele formålet.
Hun har også nogle super venlige priser.

sophiaStorm

26-09-2023

5/5

Anbefalet behandler

Tu og Sandra får de varmeste anbefalinger. Hun er en yderst kompetent og behagelig behandler. Man får altid gode, realistiske konsultationer, og Sandra er meget investeret i ens forløb (Jeg får laserbehandlinger og har synligt meget mindre hårvækst på de behandlede områder). Har også fået mit hår klippet og det var en rigtig lækker oplevelse.
Jeg anbefaler alle at komme hos Tu!

Yasmins

25-09-2023

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.