fbpx
Kosmetisk Klinik
mediskin_logo_grey

Mediskin

0/5

0

Profil

Anmeldelser

Beskrivelse

Velkommen indenfor hos MediSkin
Vi er en kosmetisk klinik som ligger i hjertet af Kolding. Vi er specialister indenfor rynkebehandlinger, fillers, mikrosklerosering af karsprængninger på benene, laserbehandlinger til hudforyngelse, pigmenteringer, rosacea og hårfjerning.
Vores behandlere har mange års erfaring med kosmetiske behandlinger og vi går ikke på kompromis med kvalitet. Hos os bliver du vejledt og rådgivet ud fra dine specifikke ønsker og behov. Det er vigtigt, at du som kunde føler dig i trygge hænder når du bliver behandlet på klinikken. Alle vores behandlere er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, som er din garanti for en tryg oplevelse. Desuden er vi ene forhandler af ZO Skin Health produkter i Kolding.

Har du fået lyst til at høre mere om vores behandlingsmuligheder, kan du altid booke en tid til en gratis konsultation eller kontakte klinikken på telefon.

Vi glæder os til at høre fra dig:)

Klinikken har ingen aktive kampagner...

Åbningstider

Mandag

09:00 - 17:00

Tirsdag

09:00 - 17:00

Onsdag

09:00 - 20:00

Torsdag

09:00 - 13:00

Fredag

09:00 - 15:00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket

Adresse

Jernbanegade 20, 6000 Kolding

Jernbanegade 20, 6000 Kolding

Login og BEDØM Klinikken

Tilføj stjerner

 

Din bedømmelse bliver offentliggjort. Derfor er det aldrig acceptabelt at inkludere en anden persons personlige oplysninger, herunder navne, telefonnumre og andet der kan bruges til at identificere en anden person. Kosmetika forbeholder sig derfor retten til at fjerne bedømmelser der ikke; respekterer persondata, er saglige, er formuleret i en ordentlig tone eller fremstår oprigtige.

BEDØMMELSER

0/5

0

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.