fbpx
Kosmetisk Klinik
logo made by hg

Plus profil

Made By HG Aesthetics

5.0/5

5.0

Profil

Anmeldelser

Beskrivelse

Made By HG Aesthetics er en eksklusive skønhedsklinik, centralt beliggende på Frederiksberg. Klinikken er specialiserer i en bred vifte af kosmetiske behandlinger, herunder Botox, Dermal filler, Skinbooster, PRP og PRF, Microneedling samt hårbehandlinger.

Klinikken ejes og drives af Heliya, en erfaren kosmetolog og kosmetisk sygeplejerske med ekspertise inden for neurologi. Med fokus på sikkerhed og klientens velbefindende lægger hun vægt på at skabe en tryg og professionel atmosfære. Hendes mission er at forbedre og fremhæve naturlige skønhedstræk med omhu og ekspertise.

Uanset om du ønsker at forbedre din hud, reducere synlige tegn på aldring eller forbedre dit hårs udseende, kan Made By HG hjælpe dig med at opnå dine skønhedsmål på en tryg og professionel måde.

Behandlinger, som klinik eller salon er registreret til at udføre

Godkendt klinik Ikon

AktuelleKampagner

Klinikken har ingen aktive kampagner...

IMG_3814

35%

Spar 35% på din første behandling med filler

Se detaljer >>

Gyldig til og med: 29-06-2024

Rabat: 35%

Åbningstider

Mandag

10:00 - 18:00

Tirsdag

10:00 - 18:00

Onsdag

10:00 - 18:00

Torsdag

10:00 - 18:00

Fredag

10:00 - 18:00

Lørdag

Efter aftale

Søndag

Lukket

Adresse

Rosenørns Allé 4, 1634 København

Rosenørns Allé 4, 1634 København

Følg os her

Nyhedsbrev

Made By HG Aesthetics

Vil du have besked, når Made By HG Aesthetics har noget på hjerte, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.
Det kunne være nyheder, tilbud, afbudstider mv.

Kontakt

Made By HG Aesthetics

Login og BEDØM Klinikken

Tilføj stjerner

 

Din bedømmelse bliver offentliggjort. Derfor er det aldrig acceptabelt at inkludere en anden persons personlige oplysninger, herunder navne, telefonnumre og andet der kan bruges til at identificere en anden person. Kosmetika forbeholder sig derfor retten til at fjerne bedømmelser der ikke; respekterer persondata, er saglige, er formuleret i en ordentlig tone eller fremstår oprigtige.

BEDØMMELSER

5.0/5

5.0

5/5

Du vil ikke fortryde!!!

Efter min graviditet og hormonal ubalance i kroppen, som gav en kedelig og blank hud, valgte jeg at det var på tide at gøre noget ved det. Heliya har guidet mig og analyseret min hud, således vi kunne finde frem til den rigtige behandling. Heliya er absolut den mest professionelle og dygtigste behandler, som du kan støde ind på.
Jeg har fået lavet microneedling og kan allerede se og mærke en kæmpe forskel efter KUN 1 gang. Du vil ikke fortryde dit valg!!

Mahya

31-03-2024

5/5

Behandlingerne er alle penge værd samt de bedste resultater hos Heliya

Super kompetent rådgivning og professionel behandling.
Heliya er virkelig dygtig til sit arbejde, og man føler sig i enormt tryg under hendes behandlinger.
Jeg havde længe været ked af min kæbelinje samt sideprofil men det har heliya formået at lave om på med sin dygtige ekspertise, jeg er så glad for mine resultater og opbygning som hun har lavet! hun er og forbliver min faste filler-behandler! Jeg vil til hver en tid varmt anbefale hende!

ZeniaJM

12-03-2024

5/5

Smukkeste resultater

Jeg kom hos Heliya i november måned og startede min første micronedling behandling og har siden da fået det lavet med 1-2 måneds mellemrum fordi min hud bare elsker det! Jeg er så glad for den behandling og service jeg får og det jeg sætter mest pris på er en ærlig behandler der fortæller mig når noget ville fungere og ikke. Jeg har været så glad for at komme hos hende og kan kun give mine varmeste anbefalinger! Min hud og hele mit ansigt er bare blevet så pænt og glowy og jeg får så mange komplimenter. Det bedste jeg har gjort for mig selv !

Rukija

11-03-2024

5/5

Fantastisk Service og Imponerende Resultater hos Made By HG Aesthetics

Jeg vil gerne udtrykke min dybe taknemmelighed og tilfredshed med Heliyas professionelle service. Heliyas ekspertise og omhyggelige tilgang har virkelig givet mig en stor tryghed, når jeg får udført behandlinger som fillers. Jeg er virkelig imponeret over de resultater, jeg har opnået, og Heliyas evne til at skabe symmetri på en så naturlig måde er bemærkelsesværdig. Det er tydeligt, at Heliya har en dyb forståelse for æstetik og en passion for sit arbejde, og det skinner igennem i hver eneste procedure. Jeg er taknemmelig for at være i gode hænder og ser virkelig frem til fortsat samarbejde med Heliya i fremtiden.

Dilan Cifci

11-03-2024

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.