fbpx
Kosmetisk Klinik
Lovligt registreret hos Styrelsen

Clinic WOW

5.0/5

5.0

Profil

Anmeldelser

Beskrivelse

Kosmetisk klinik i Glostrup. Klinikken har en bred erfaring indenfor anatomi, behandlingsteknikker og avancerede kosmetiske teknikker. Klinikken bruger udelukkende økologiske produkter til ansigtsbehandlinger og skinbooster behandlinger.

Vælger du Clinic WOW er du garanteret et trygt og sikkert behandlingsforløb med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Kontakt klinikken for at booke en tid eller for at høre mere om dine mange behandlingsmuligheder.

Behandlinger, som klinik eller salon er registreret til at udføre

Godkendt klinik Ikon

Klinikken har ingen aktive kampagner...

Åbningstider

Mandag

10:00 - 18:00

Tirsdag

10:00 - 18:00

Onsdag

10:00 - 18:00

Torsdag

10:00 - 20:00

Fredag

10:00 - 17:00

Lørdag

10:00 - 14:00

Søndag

Lukket

Adresse

Brandsbjergvej 10, 2600 Glostrup

Brandsbjergvej 10, 2600 Glostrup

Login og BEDØM Klinikken

Tilføj stjerner

 

Din bedømmelse bliver offentliggjort. Derfor er det aldrig acceptabelt at inkludere en anden persons personlige oplysninger, herunder navne, telefonnumre og andet der kan bruges til at identificere en anden person. Kosmetika forbeholder sig derfor retten til at fjerne bedømmelser der ikke; respekterer persondata, er saglige, er formuleret i en ordentlig tone eller fremstår oprigtige.

BEDØMMELSER

5.0/5

5.0

5/5

Når kun det bedste er godt nok

Jeg er yderst kræsen med valg af behandlere, for jeg er skrækslagen for at komme til at se unaturlig ud. Derfor kommer jeg KUN hos Sandra for mine kosmetiske behandlinger, for hun gør intet overilet; hun tager sig altid god tid til at opbygge naturlige smukke behandlinger. Hun går højt op i hygiejnen i forbindelse med behandlingerne og jeg føler mig altid i trygge og yderst dygtige hænder, når jeg kommer hos Sandra.
Og så er hun bare virkelig sød. Sådan ægte sød. Og smuk som bare pokker.
Mine varmeste anbefalinger er hermed givet videre. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rikke Dreyer

18-10-2023

5/5

Dk's bedste clinic

Jeg er i chok! Clinic wow er og bliver den mest hyggeligt clinic også profossionel, går op i sit arbejde til det Aller sidste, hun har reddet mine brun efter andre har ødelagt dem og hu bruger virkelig sin tid på en så resultatet bliver helt til ug, ingen får bare tegnet ens bryn, hun passer det ind til hver enkelt. Alt hun laver bliver passet ind til hver enkelt persons ansigt. Hun bruger tid på tingene bliver iorden, Sandra er så hjerte varmt et menneske, man føler sig så velkommen og man er i så trygge hænder, den sødeste og bedste behandler. Første gang mine bryn fik en tur i hendes hænder og jeg åbnet øjene og måtte se det, så fik jeg tåre I øjene for det var blevet så smukt. 11å % køre turen hver, lige meget hvor langt der var ville jeg altid anbefale Sandra, det er køre turen hver! Ville aldrig bruge andre! Gå ind i hendes clinic og på et split sekund føler du dig hjemme- i trygge hænder – og mega meget velkommen. Tak for dig og din clinic!!

Ak skov

15-10-2023

5/5

Altid proffesionel og fantastisk behandling hos Sandra

Sandra er velformuleret, velinformerede og man føler sig altid helt tryg i hendes hænder❤️❤️

Nage

13-10-2023

5/5

Fantastisk clinic

Det bedste sted og jeg kan varmt anbefale behandlinger her.
Meget professionel og dygtig til at vejlede.
Jeg er meget tilfreds med mine behandlinger🏆🍾

Helle Darre

13-10-2023

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.