fbpx
Kosmetisk Klinik
clinic-pearl logo

Plus profil

Clinic Pearl

5.0/5

5.0

Profil

Anmeldelser

Beskrivelse

Hos Clinic Pearl er vores bærende princip; DIN sikkerhed, du garanteres behandling af sundhedsfaglig behandlere som prioritere høj faglighed, og ærlighed. Vi hjælper dig frem til den smukkeste udgave af dig og inddrager dig i dit forløb som et team. Du bliver behandlet med de bedste produkter på markedet. Uanset om det er Botox eller fillers der skal til for at forskønne dig.

I klinikken bydes du ind i vores autentiske skønhedsæra hvor vi lover dig et tryg og professionelt behandlingsforløb i en rolig atmosfære.

Vi glæder os til at byde dig velkommen 💫

Behandlinger, som klinik eller salon er registreret til at udføre

Godkendt klinik Ikon

Klinikken har ingen aktive kampagner...

Mød teamet

minna indehaver Clinic Pearl

Minna

Kosmetisk Sygeplejerske og Indehaver

Joeanna Læge

Joeanna Maditten Groth

Klinikkens ansvarlige læge

anders -1

Anders

Driftschef

Åbningstider

Mandag

10:00 - 19:00

Tirsdag

10:00 - 19:00

Onsdag

10:00 - 19:00

Torsdag

10:00 - 19:00

Fredag

10:00 - 19:00

Lørdag

10:00 - 17:00

Søndag

Lukket

Adresse

Kongsvang Alle 2, 8000 Aarhus

Kongsvang Alle 2, 8000 Aarhus

Følg os her

Nyhedsbrev

Clinic Pearl

Vil du have besked, når Clinic Pearl har noget på hjerte, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.
Det kunne være nyheder, tilbud, afbudstider mv.

Kontakt

Clinic Pearl

Login og BEDØM Klinikken

Tilføj stjerner

 

Din bedømmelse bliver offentliggjort. Derfor er det aldrig acceptabelt at inkludere en anden persons personlige oplysninger, herunder navne, telefonnumre og andet der kan bruges til at identificere en anden person. Kosmetika forbeholder sig derfor retten til at fjerne bedømmelser der ikke; respekterer persondata, er saglige, er formuleret i en ordentlig tone eller fremstår oprigtige.

BEDØMMELSER

5.0/5

5.0

5/5

En af de dygtigste behandler i Jylland!

Hvis du overvejer lave bryn, Filler behandling eller botox for den sagsskyld. Så skal du ikke tvivle et sekund på at besøg Esmina cosmetic. Mina er så nærvær og lytter uden tvivl til dine ønsker og behov, det tydeligt at høre at hun ved hvis hun laver, og hun vejleder og finder løsninger sammen med en, har tidligere oplevet behandler der nogen gange overtager og glemmer lidt hvad men egentlig kom for. Hun er faglig orienteret og forklar alt i et fagligt men fuldstændig forstående sprog. Jeg er så tilfreds med mine bryn, behandling har bekymringsrynke og brynløft med botox, derudover har Mina selfølgelig også fået æren at at lave mine kindben og hage med Filler. Er så glad og føler mig så lækker! klart et besøg værd! (Derudover er hendes priser VIRKELIG fair) 😍

Daniella J.

21-07-2023

5/5

Danmarks dygtigste, mest omsorgsfulde behandler!

Jeg har fået lavet PMU bryn, filler i læber og kæber hos Mina. Jeg har aldrig i mit liv forventet sådan et smukt, naturligt resultat. Mina er utrolig, utrolig dygtig til hendes arbejde. Det er så naturligt, at alle tror, at mine øjenbryn “bare” er browlaminated, og at mine læber er naturlige. Jeg kan til enhver tid anbefale Mina, og er så prislykkelig over, at jeg tog op til hende! Hun får en til at føle sig tryg, fra første gang man træder ind ad døren. Aldrig kunne jeg finde på, at finde en anden behandler. Mina fortjener 10 stjerner, hvis man kunne give det!

Julieleth06

20-07-2023

5/5

In f*****g love!!

Jeg har aldrig været hos en SÅ dygtig og professionel behandler nogensinde!! Hun er så målrettet og dygtig til sit arbejde. Jeg har fået både lavet bryn og læber i klinikken, og det kan VARMT anbefales. Selvom jeg er MEGET tilfreds med mit resultat, var det nærmest oplevelsen i klinikken der var det bedste. Mina er virkelig god til at få sine kunder til at føle sig trygge. Hun har en dejlig positiv udstråling også har hun en rolig hånd!!
Der ihvertfald ikke andre end hende der må rører mit ansigt fremover, det kan jeg lige så godt slå fast!

nmirx

14-07-2023

5/5

Professionel behandler

Du føler dig ikke andet end i trygge hænder så snart behandlingerne bliver udført. Mina er perfektionist og yder professionelt arbejde. Man får af vide step by step hvad der bliver udført under behandlingen! Kan klart anbefales! 👏🏽

Karol

12-07-2023

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.