fbpx
find kosmetisk klinik kosmetika

WAKE UP SLEEPING BEAUTY – bogen om filler og din indre skønhed

Beskrivelse

Hvis du nogensinde har fået en filler behandling, eller en anden injektionsbehandling, så er denne bog til dig. Men den er også til dig som er i et dilemma, om hvorvidt du skal have en kosmetisk behandling eller ej. Måske er du skeptisk, føler dig presset af dine omgivelser eller bare er nysgerrig på området og de mange muligheder.

Kvinder, som tit står midt i denne forvirrende ”kosmetiske jungle” af skønhedsprodukter og behandlinger, er i centrum i denne bog. Det er så nemt, at blive viklet ind i den dobbeltmoral, hvor man føler skyld og skam fordi man gerne vil vedligeholde sit udseende. For nogle er det overfladisk, mens paradokset er at man samtidigt dømmes på sit udseende af omverdenen. Det forsøger bogen at belyse - og at gøre op med.

Bogen "WAKE UP SLEEPING BEAUTY" er skrevet af læge Esther Belmaati. Bogen giver et perspektiv på evolutionen af skønhedsidealer, de sociale mediers indflydelse og gode tips til hvordan du træffer den rigtige æstetiske medicinske behandling tilpasset dine specifikke behov og personlige værdier.

Køb bogen i en flot og lækker hardcover udgave på Amazon.de

Gyldig til og med

16-12-2024

Bare Aesthetics
Howitzvej 23
2000 Frederiksberg
T 20767441

Nyheder om godkendte skønhedsklinikker

Hver måned modtager du en kort artikel om et udvalgt emne, aktuelle events, kampagner og relevant information om din sikkerhed.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, siger du ja tak til at modtage markedsføringsmateriale fra Kosmetika, herunder informationer om samarbejdspartnere. Dine oplysninger deles ikke med disse parter men benyttes kun i Kosmetikas favør til at vise dig kampagner og informationer fra samarbejdspartnere. Du kan til enhver tid afmelde dig via linket i bunden af nyhedsbrevene.

find kosmetisk klinik kosmetika

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om Glow - kollagen fra Vild Nord.
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.