fbpx
794D9B46-8983-4C2E-8EEB-7B5B52859818_1_102_o

600

Sunekos Peforma, kuren til dine øjenomgivelser

4000 DKK

Beskrivelse

Sunekos er en injektions behandling som er specielt udviklet til øjenomgivelserne. Behandlingen afhjælper tynd og indfalden hud samt tendens til poser, mørke rander og fine linjer.


Sunekos består af hyaluronsyre og aminosyre som fugter og genopbygger huden omkring øjnene. Det abefales at gives i kur af 3 behandlinger med 2 ugers mellemrum og herefter holdes ved lige med en behandling hver 3-6 måned alt efter behov.


Sunekos lægges med en meget tynd nål rundt om øjnenei små stik. Du kan forvente at være hævet efterfølgende og der kan opstå mindre blå mærker. Hævelsen aftager i løbet af et par timer eller næste dag. 


Du vil kunne se resultatet mere og mere for hver gang, og det fulde resultat ses ca 4 uger efter sidste behandling.


Det kræver at du kommer til en konsultation hos en sygeplejerske som vurdere og informere dig, og gennemgår behandlingen og forløbet med dig.


Lige nu tilbydes du gennem Kosmetika en kur af 3 behandlinger for 4000 kr


Book konsultation via hjemmesiden eller ring på 20 49 35 84


 


 


 


 


 

Gyldig til og med

31-03-2023

Bellis Cosmetic
Classensgade 4
2100 København
T 20493584

Nyheder om godkendte skønhedsklinikker

Hver måned modtager du en kort artikel om et udvalgt emne, aktuelle events, kampagner og relevant information om din sikkerhed.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, siger du ja tak til at modtage markedsføringsmateriale fra Kosmetika, herunder informationer om samarbejdspartnere. Dine oplysninger deles ikke med disse parter men benyttes kun i Kosmetikas favør til at vise dig kampagner og informationer fra samarbejdspartnere. Du kan til enhver tid afmelde dig via linket i bunden af nyhedsbrevene.

find kosmetisk klinik kosmetika

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om Glow - kollagen fra Vild Nord.
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.