fbpx
find kosmetisk klinik kosmetika

Paperback eller E-bog “WAKE UP SLEEPING BEAUTY” af læge Esther Balmaati

Beskrivelse

Til kvinder i dilemma om kosmetiske behandlinger

Fokus igennem hele bogen er på kvinder, som tit står midt i denne forvirrende ”kosmetiske jungle” af skønhedsprodukter og behandlinger, og som tit føler sig presset til at bruge dem, eller til ikke at bruge dem. Det er så vigtigt at kunne navigere i det pres, så du kan træffe de rigtige æstetiske valg for dig. Det er så nemt at blive viklet ind i den dobbeltmoral, hvor man føler skyld og skam fordi man gerne vil vedligeholde sit udseende. Nogle ser det som værende overfladisk, mens paradokset er at omverdenen samtidig dømmer os på vores udseende.

Hvis du nogensinde har fået en behandling med filler eller anden injektionsbehandling, så er denne bog til dig. Men den er også for alle der befinder sig et dilemma, om hvorvidt en kosmetisk behandling er det rigtige valg, er skeptisk eller bare nysgerrig på området og de mange muligheder.

Bogen giver et perspektiv på evolutionen af skønhedsidealer, sociale mediers indflydelse på udviklingen indenfor kosmetiske behandlinger og ikke mindst gode tips, til hvordan du træffer det bedste valg om de helt rette æstetiske behandlinger tilpasset dine specifikke behov.

Køb bogen på Amazon.dk

Pris E-bog:             87 kr. 
Pris Paperback: 263 kr.

Gyldig til og med

31-12-2025

Bare Aesthetics
Howitzvej 23
2000 Frederiksberg
T 20767441

Nyheder om godkendte skønhedsklinikker

Hver måned modtager du en kort artikel om et udvalgt emne, aktuelle events, kampagner og relevant information om din sikkerhed.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, siger du ja tak til at modtage markedsføringsmateriale fra Kosmetika, herunder informationer om samarbejdspartnere. Dine oplysninger deles ikke med disse parter men benyttes kun i Kosmetikas favør til at vise dig kampagner og informationer fra samarbejdspartnere. Du kan til enhver tid afmelde dig via linket i bunden af nyhedsbrevene.

find kosmetisk klinik kosmetika

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om Glow - kollagen fra Vild Nord.
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.